checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Alva
Toon Filters

Alva

Alva

Het is de ambitie van Alva het beste kookgerei en de beste keukenaccessoires aan te bieden. Daarvoor gebruikt het merk innovatieve technologie en gaat het steeds op zoek naar een vernieuwende stijl. Alva zorgt ervoor dat de producten aan hoge kwaliteitsnormen voldoen. Dankzij de optimale warmtegeleiding kook je met een minimum aan energie en dankzij andere functionele eigenschappen is het gebruik van de potten en pannen comfortabel.

Vele reeksen zijn geschikt voor alle kookvuren, ook inductie. De body van de kookpotten en --pannen zijn vervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen. De bodem bestaat veelal uit drie lagen voor een optimale warmteverdeling en energiezuinig kookproces. Meerdere reeksen zijn voorzien van een gezonde en milieuvriendelijke antikleeflaag.

Meerdere modellen zijn voorzien van een volumeaanduiding, zodat je geen maatbeker nodig hebt om ingrediënten te meten. Je hebt dus minder tijd nodig en je hebt minder afwas. Het kookgerei is vervaardigd uit materialen die je vlot kunt reinigen, zelfs in de vaatwasser. Verder zijn de potten en pannen voorzien van professionele grepen. Bepaalde deksels hebben stoomgaatjes, zodat damp kan ontsnappen zonder dat je het deksel hoeft op te tillen zie als voorbeeld deze braadpan.

Hierna stellen we vijf van de kwalitatieve Alva reeksen voor. Dankzij de superdikke randen garandeert Chef Triply optimale warmteverdeling. De reeks is perfect voor koks die willen koken met een minimum aan smaak- en vitamineverlies.

De Cook'On pannen doen denken aan grootmoeders kookgerei in gietijzer, maar zijn verrassend licht omdat de body uit aluminium vervaardigd is. Cook’on is perfect om ingrediënten te roosteren en te sudderen en is geschikt voor de oven. De Focus reeks heeft een gebogen gietrand voor gemakkelijker afgieten. De kunststofgreep is hittebestendig en garandeert dagelijks kookcomfort.

New Select met haar rechte, hoge vorm is functioneel en stijlvol, duurzaam en ergonomisch. Met de Energy braadpannen kook je snel en bespaar je energie. De Energy reeks heeft een versterkte coating met excellente antiaanbakeigenschappen. Door de antiaanbaklaag heb je minder vetstof nodig, dus is de pan ideaal voor gezond en caloriearm koken.

Wie zichzelf een gedreven hobbykok durft te noemen, zal met het gamma van Alva aangename kookervaringen hebben. Dankzij de hoge materiaalkwaliteit en de comfortabele ontwerpen.




 



Alva

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved