Bent u een ware Grillmaster? Onze bbq tools zijn van zware kwaliteit, niks is vervelender dan wanneer u het vlees met een bbq tang beet pakt en het in plaats van op uw bord in het gras beland!


BBQs
BBQ's
BBQ-benodigdheden
BBQ benodigdheden
Picknick
Picknick

BBQ - Barbecue

Wat is er leuker dan met het lekkere weer een heerlijke barbecue in de tuin of in het park met familie en / of vrienden! Nieuw in ons assortiment een ruime keuze aan verschillende soorten BBQ's. Zowel wegwerp BBQ's, grill BBQ's , vuurkorven en bolvormige BBQ's , als grote buitenkeukens.

Naast de verschillende soorten barbecues zijn er nu ook barbecue accessoires en andere barbecue benodigdheden verkrijgbaar. Denk hierbij aan een BBQ pan of een gehele barbecue sets met onder andere BBQ vorken, tangen en scheppen, spatels, kwasten en meer. Handig voor bij elk barbecue feest!

Ook is het uiteraard belangrijk om de etenswaren koel te houden voordat het op de barbecue gaat, daarvoor hebben wij de koelplaat van RVS met glazen deksel. Deze koelplaat houdt bijvoorbeeld het vlees koel tot dat het tijd is om dit op de barbecue te doen. 

Tevens is er BBQ plastic servies beschikbaar , gemakkelijk schoon te maken en hergebruikbaar. Neem bijvoorbeeld de Viva Summer set met dienblad, bekers, sladebestek en slakom of losse plastic borden.  Ideaal voor buiten gebruik.