checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home /

Zakelijk bestellen Kitchen&More
Kitchen&More biedt ook de mogelijkheid voor zakelijke klanten om te bestellen. Bij hogere afname is staffelkorting bespreekbaar of een offerte op maat. Onze partner Borden&Zo – Horeca servies ondersteunt Kitchen&More hierbij, voornamelijk bij levering aan de horeca en bij de ‘sample’  bestellingen. Al onze producten worden verzekerd verzonden, zonder extra kosten. Grote bestellingen worden per pallet afgeleverd.

Advies nodig of langskomen?
Ook dit is mogelijk! Wij hebben een showroom waar een selectie van het servies, glaswerk en bestek tentoongesteld staat. Specifieke wensen? Dat kan ook worden geregeld. Neem van te voren even contact met ons op voor een afspraak. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw zaak en stellen samen met u een passend assortiment samen.

B2B aankopen:
Het herroepingsrecht geldt enkel voor consumenten, niet voor B2B aankopen. De Wet Koop op Afstand geldt namelijk alleen voor consumenten. De regels van Boek 6 en Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek zijn van toepassing op Business to Business aankopen. Maar, wij zijn de moeilijkste niet en in overleg is er veel mogelijk!

Servies of glaswerk bedrukken:
Het is ook mogelijk om servies en glaswerk te laten bedrukken.  De prijzen hiervoor verschillen per item, aantal kleuren en doorsnede. Prijsopgave kunnen we uiteraard aanleveren, stuur ons hiervoor een e-mail met de volgende gegevens:
- Welk product / artikelnummer(s)
- Aantallen (i.v.m. staffelkortingen), bedrukken kan vanaf circa 100 stuks
- Hoe groot moet de bedrukking zijn (graag even logo aanleveren in EPS of AI bestand) en op welke plek (midden, rand, gehele bord?)
- Aantal kleuren (bijvoorbeeld alleen zwart of 2-3 kleuren logo?)
Houdt rekening met een levertijd van ca. 4-6 weken.

Heeft u vragen of wilt u een zakelijke bestelling doen? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.
 

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved