checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies & Tafelen
Toon Filters

Servies & Tafelen

Servies en Tafelen

Aan tafel! Als er iets is dat de mensen in beweging krijgt, dan is het wel de oproep tot samen eten. Dit is ook niet zo verwonderlijk. Samen eten is belangrijk voor de onderlinge verstandhouding, het is een moment in de dag waarop er dingen in alle rust besproken kunnen worden. De volgende vakantiebestemming, wel of geen tuinhuisje plaatsen, huiswerk, de nieuwe collega die moeite heeft om zijn draai te vinden of dingen die in de familie gebeuren. Het komt allemaal voorbij aan de eettafel.
 
In onze drukke maatschappij waarbij alles steeds sneller moet en veel dingen er alleen maar op gericht zijn om te presteren, meer te doen, beter te doen, grenzen te verleggen en altijd bereikbaar te zijn, is het goed om in ieder geval eens per dag rond de tafel te zitten. Mobiel even aan de kant en genieten van het gezelschap en het eten. Een mooi servies maakt het allemaal nog uitnodigender.
 
Het mooie van een servies is dat je op een subtiele manier je eigen stijl tot uiting kan brengen. Kies je voor een modern, organisch gevormd servies, of ga je meer voor tijdloos wit en rond?

Leuke kleurrijke serviezen

Een servies dat helemaal in is tegenwoordig, is de zogenaamde festival look. Dit is een organisch gevormd servies van aardewerk met verschillende, prachtige aardetinten en blauwtinten. De look is vrolijk en ongedwongen en doet zomers aan. Mooie salades, heerlijke pasta’s of lekkere gegrilde vis staan prachtig op dit soort borden. Je kunt mixen en matchen qua kleur of je kunt alles in de dezelfde kleur bestellen en slechts een aantal items in een andere tint kopen voor een verrassend effect.
 

Meer dan een wit servies

Tegenwoordig hoeft een servies niet alleen maar wit te zijn om tijdloos te zijn. Donkere tinten als donkergrijs of donkerbruin veroveren langzamerhand de eettafels in Nederland. Ze geven een dramatisch effect en brengen je gerecht echt tot een nieuw culinair hoogtepunt. Deze borden en kommen hebben een moderne uitstraling zonder kil te zijn.

Vierkante borden

Voor de vierkant porseleinen borden liefhebbers onder ons hebben we het merk Yong in ons assortiment. Yong staat voor strakke lijnen en kwalitatief hoge producten. Dit servies is gemaakt van porselein waardoor het een tijdloze uitstraling heeft. Porselein heeft ook als voordeel dat het niet snel splinters en prettig in de hand ligt. Liever geen poespas op de eettafel? Kies dan voor Yong.
 
Je ziet het, bij Kitchen&More is er voor elk wat wils. En bestel voor 22.00 uur? Dan heb je het de volgende werkdag al in huis!
 


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved