checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies & Tafelen / Borden / Dessert borden
Toon Filters

Dessert borden

Dessertborden


Het nuttigen van een dessert na het eten was heel lang voorbehouden aan de rijke elite. Suiker was lange tijd erg duur en niet te betalen voor de gewone burger. De rijken lieten er dan ook een heel spektakel van maken als het dessert opgediend werd. Met veel bravoure en de prachtigste servies en bestek kwam het de eetzaal in. Het doel was voornamelijk om de buren jaloers te maken - en vaak lukte dat aardig! Met dat suiker goedkoper werd, werd het eten van een dessert ook meer en meer gewoon, hoewel het pas na de Tweede Wereldoorlog langzaamaan echt in zwang kwam. Meer welvaart zorgde daar wel voor! Tegenwoordig is een dessert heel gewoon, hoewel het heel vaak bij een kommetje vla blijft. Wanneer je eens wilt uitpakken omdat je een etentje voor vrienden geeft, is het dan ook extra leuk om een uitgebreid dessert te maken en dat uiteraard op een mooi dessert bord te serveren!

Onze dessert borden komen in veel verschillende soorten en maten. De meeste dessert borden zijn prima te combineren met bijvoorbeeld onze dinerborden of soepkommen zodat je een mooi compleet servies kunt samenstellen. Dessert borden kenmerken zich door hun formaat. Zo rond de 20 cm in doorsnee is een ideale grootte voor een dessert bord. Maar dat is dan ook zo’n beetje het enige dat ze gemeen hebben bij Kitchen&More. Wij houden van variatie en geven jou graag een zo ruim mogelijk aanbod.

Lunch borden


Een aparte lijn dessert borden is de Streetfood Festival van Cosy&Trendy. Deze ovalen borden zijn op een bijzondere manier gekleurd en passen qua kleurschakeringen onderling erg mooi bij elkaar.  De bovenstaande borden zijn ook uitstekend geschikt voor het opdienen van je lunch. We verrassen je dan ook graag door verschillende kleuren toe te sturen wanneer je er meerdere besteld. Bestel je alle tien, dan krijg je van elke kleur één. Liever alles in één kleur? Laat het ons dan weten, dan houden wij daar uiteraard rekening mee. En vandaag voor 20:00 bestellen betekend bij ons dat het de volgende werkdag bij jou binnen is!


 


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved