checkmark

Dit weekend besteld, Maandag in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies & Tafelen / Koffie en thee / Koffie/Thee benodigdheden
Toon Filters

Koffie/Thee benodigdheden

Koffie-Thee-benodigdheden

Goed, je hebt net dé perfecte koffiemachine gekocht en je bent er helemaal klaar voor om nou eens echt lekkere koffie te gaan drinken. Je koopt bonen, capsules of filterkoffie, maar voor je het weet is er weer een keukenkastje vol met losse spullen. ’s Ochtends een beetje snel een kop koffie maken wordt een heuse hordeloop om te voorkomen dat alles uit de kasten valt. Dat is als je het al kunt vinden. Net die ene favoriete capsule zien te vinden als de avond ervoor niet echt goed is opgeruimd in de keuken, niet de beste start van de dag. Maar daar weten we wel wat op. Overzicht en gemak, dat is wat je wilt.

Je capsules organiseer je heel gemakkelijk in een capsulehouder met ruimte voor 30 capsules. Zodra je weer een nieuwe voorraad capsules aangeschaft hebt, verdeel je ze gemakkelijk over deze mooi gestylde capsulehouder om zo ten alle tijden direct te zien waar die ene capsule zit. Geen eindeloze zoektochten meer in de vroege ochtenden, maar een gestroomlijnde ochtend waarin alles op zijn plek staat en jij je dag goed kunt beginnen.

Drink je graag filterkoffie? Dan wil je uiteraard de beste smaak. De meeste koffie die je in de supermarkt kunt krijgen is op dezelfde manier gemalen. Dit laat weinig ruimte voor eigen voorkeur. Afhankelijk van de soort koffieboon en soort koffie wil je de koffie fijner of grover gemalen hebben.  De beste manier om dit te garanderen is door zelf de lekkerste koffiebonen te kopen en zelf te malen. Dit is een klusje van een paar tellen maar geeft wel een topresultaat qua koffie. De koffiemolen van Bialetti is daar een goed voorbeeld van. Je maalt in deze koffiemolen de bonen helemaal zelf, zonder gebruik van stroom. En zo hou je helemaal in de hand hoe jij je koffie het liefst drinkt.

Je ziet het, ook voor het beste koffiemoment moet je bij Kitchen&More zijn!


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved