checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

Tafellopers

Tafellopers

Voor een chique uitstraling kies je voor een tafelloper. Een smalle strook textiel of papier kleden de tafel mooi aan en zijn erg handig in het opvangen van spetters. Onze tafellopers zijn gemaakt van air laid papier wat aanvoelt als textiel. De tafelloper is met lucht gevormd waardoor het zeer soepel en flexibel aanvoelt, net als textiel. Verder hoef je niet bang te zijn dat het snel vocht doorlaat. Het hoge absorptievermogen voorkomt dat je tafel snel vies wordt.

Onze tafellopers hebben allemaal een lengte van 4,8 meter en een breedte van 40 cm. Per 30 cm zie je een perforatie zodat je de tafelloper ook gemakkelijk op kunt delen in bijvoorbeeld placemats of welk ander formaat je zelf wilt dat de tafelloper moet zijn. Het scheelt knipwerk. We hebben veel verschillende kleuren in ons assortiment. De meest populaire kleuren zijn wit en grijs. Beiden van Cosy&Trendy.

Zorg dat je altijd zo’n rol tafellopers in huis hebt. Op die manier heb je snel en eenvoudig een mooie gedekte tafel zonder extra was werk na de tijd.


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved