checkmark

Dit weekend besteld, Maandag in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

Amuselepels

Amuselepels

Amuselepels gebruikt je om enkele hapjes op te serveren. Het hapje moet dan ook daadwerkelijk groot genoeg zijn voor één hap. Het kan verleidelijk zijn om veel kunst- en vliegwerk uit te voeren tijdens de bereiding van je amuses, maar als je het op een amuselepel serveert, moet het meer gaan over de smaak, dan over de hoeveelheid. Een goeie (amateur) chef laat zich kennen door culinaire hoogstandjes met een minimale hoeveelheid ingrediënten.

Amuselepels per set

Om het je makkelijk te maken, kun je bij ons amuselepels per set kopen. De amuselepel set van RVS is daar een voorbeeld van. Strak, modern en praktisch, RVS leent zich voor veel verschillende smaken en stijlen. Een voordeel van RVS is dat het geen geurtjes opneemt en makkelijk schoon te maken is. Gewoon in de vaatwasser en je bent klaar.

Een andere set is de rijstlepel van Cosy&Trendy, een set van zes stuks. Deze lepels doen denken aan de lepels die je bij heerlijk geurige Chinese soep krijgt. Uiteraard kun je ze hier sowieso voor gebruiken. Maar hun tijdloze ontwerp leent zich gerust voor andere gerechten. Geen design dat kan afleiden van datgene waar het daadwerkelijk om gaat: Jouw heerlijke amuses.


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved