checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

Fondue sets

Kaas of toch liever chocolade

Fonduen. Wie kent dat niet? In de jaren ’70 van de vorige eeuw was het helemaal hip en het komt nu weer helemaal terug van weg geweest. Fonduen kan op veel verschillende manier en zowel hartig als zoet. De meest bekende manier van fonduen is waarschijnlijk de kaasfondue. Lekker stukjes knapperig brood, verse groenten en zelfs groene appel in een pittige kaassaus dopen. Maar je kunt ook fonduen met bouillon of zelfs in olie. En dan is er uiteraard de welbekende chocoladefondue. Heerlijk als dessert met lange vingers, fruit of marshmallows. Net wat je zelf het lekkerst vindt.

Elektrisch of met waxinelicht

Tijdens het fonduen moet het pannetje wel steeds heet blijven. Dit kan ook op verschillende manieren. De meest voorkomende is gewoon heel eenvoudig met een waxinelichtje. Maar het kan ook elektrisch verwarmd worden of met een brandpasta. Bij Kitchen&More kun je voor al deze vormen en manieren heel goed terecht.

Tapas fondue set

De Tapas kaasfondue set van Boska is een trendy gevormde fondueset, groot genoeg voor twee personen. Verwarming gaat heel eenvoudig door middel van een kaarsje. Bij de set worden 2 fonduevorkjes en een waxinelichtje meegeleverd. Zo kun je direct aan de slag. Het potje kan gewoon in de vaatwasser. De inhoud kan eventueel in de magnetron opgewarmd worden, maar het niet geschikt voor open vuur.

Ben je op zoek naar een fondueset die voor meerdere personen geschikt is? De Kaasfondue Nero Boska is groot genoeg voor zes personen en verwarming vindt plaats door middel van brandpasta of spiritus die je in de speciale houder schenkt. De set bestaat uit de fonduepan zelf, een brander en zes fonduevorkjes. De pot kan in de vaatwasser.

Dus organiseer een gezellige retro avond met vrienden en ga lekker fonduen!


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved