checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Zwart servies

Zwart servies

Zwart servies Tegenwoordig is gekleurd servies helemaal ‘in’! Dit is al enkele jaren zo, echter merken we dat het afgelopen jaar zwart heel erg in de mode gekomen is. Zwart servies is  stijlvol en ook tijdloos!

Er zijn vele soorten zwart servies, qua vorm en materiaal. Het sterkste materiaal is porselein, dit is op hoge temperatuur meerdere malen gebakken. Een voorbeeld hiervan is de Graphite lijn van Porcelite (mat zwart servies) of de Dusk lijn van F2D (zwart servies met lichte structuur).  Deze serviezen zijn ook zeer geschikt voor horeca gebruik, omdat ze heel sterk zijn. Op de ronde items zit vaak ook nog eens chipgarantie!
Daarna is er ook Stoneware servies, dit is sterker dan normaal aardewerk, maar iets minder sterk dan porselein. Iron Stone is een hele gave zwarte servieslijn met reactief glazuur, geen enkel bord is hetzelfde hierdoor. De ene is meer grijs, de andere meer zwart.
Heel populair en betaalbaar servies is aardewerk. Ook dit servies is verkrijgbaar in het zwart en ook nog eens in meerdere vormen. Het Vongola servies is organisch en heeft speciale ovale en aparte vormen. Daarnaast hebben we het Ankara servies: simpel, rond en zwart. Dit servies is zeer aantrekkelijk geprijsd, namelijk slechts € 49,95 voor een 18 delige set voor 6 personen. Okinawa is ook een prachtige zwarte servieslijn, heel elegant en een uitgebreide lijn met borden, kommetjes, sausbakjes, soepkommen en salade schaal.


Op zwart servies komen veel gerechten heel mooi uit, denk aan felle kleuren of juist wit. Een stukje witvis kun je prachtig serveren op zwart servies, maar ook een dessert met vrolijke kleuren! Het contrast is heel groot, waardoor het gerecht extra mooi uit komt op een zwart bord.

Zwart servies is bij ons verkrijgbaar in losse onderdelen maar ook in serviessets. De serviessets kunnen zo ook makkelijk uitgebreid worden met losse zwarte servies onderdelen. Serviessets zijn vaak beschikbaar voor 4, 6 of 8 personen. Ook zijn er prachtig glanzend zwarte pizzaborden verkrijgbaar, weer eens iets anders dan een wit pizzabord!

Vragen over servies of de kwaliteit van het servies? Neem contact met ons op per mail of telefonisch. We horen het graag!
 
    15-02-2019 11:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved