checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies & Tafelen / Overig servies
Toon Filters

Overig servies

Overig servies 
Bezig met laden...

Goed, je bent voorzien van een prachtig servies en een passende verzameling schalen om de meeste gelegenheden mee in goede banen te leiden. Maar nu wordt het tijd om de details goed uit te werken. Want het zijn de kleine dingen die het geheel af maken. Onderzetters, olie en azijn stelletjes, melkkannetjes of een suikerpot. Door dit soort elementen van een mooie presentatie in huis te hebben, kun je je gasten zelfverzekerd bedienen van de lekkerste gerechten en hapjes.

Serveer je graag kleine hapjes of amuses? De amuseglaasjes Vertigo in pyramide-vorm is heel bijzonder. Je serveert drie hapjes tegelijk en je gasten kunnen zelf de gestapelde glaasje van elkaar halen. Zo kun je bijvoorbeeld een 3-delig gerecht op een bijzondere manier neerzetten of je gasten drie verschillende smaken achter elkaar laten proeven.

Of serveer eens iets lekkers op een schilderspalet. Nee, niet een echte met de verfresten er nog op. Maar een mooie aardewerken versie van Cosy&Trendy. Dit originele bord kun je gebruiken voor koude hapjes of om stukjes vlees en vis bij de fondue te serveren. Een grapje op tafel en toch heel praktisch!


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved