checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Glazen & Drinken
Toon Filters

Glazen & Drinken

Glazen kopen

Bij Kitchen&More vind je verschillende soorten en maten glaswerk. Dit varieert van frisdrankglazen, bierglazen en wijnglazen, tot cocktailglazen, shotglazen en bijvoorbeeld whiskeyglazen. Ook de leuke kleine amuseglaasjes en ijscoupes zijn verkrijgbaar bij Kitchen&More. 

De amuseglaasjes zijn vaak klein van vorm en zijn te gebruiken voor apero hapjes, amuses en kleine soepjes. Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.

Bierglazen in verschillende soorten, vormen en maten. Van grote halve liter pullen tot normale slanke bierglazen.

Frisdrankglazen, ook wel tumblers genoemd worden vaak gebruikt om natuurlijk frisdrank of water in de serveren. Ze zijn verkrijgbaar in hoge en lage modellen. 

Hete dranken kunnen worden geserveerd in speciale glazen. Deze glazen zijn bestand tegen hoge temperaturen en knappen niet zodra er een hete drank in wordt gegoten. Deze glazen kunnen onder andere worden gebruikt voor Irish coffee, koffie, thee en warme chocolademelk.

De ijscoupes zijn juist het tegenovergestelde, hier in serveert men prachtige koude ijsjes of andere desserts. Verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, zowel liggend als staand. 

Karaffen en flessen komen in verschillende modellen, van elegante decanteerkaraffen tot robuuste karaffen voor frisdranken. 

Whiskey en cognac vragen om speciale glazen, alle glazen hebben een laag model. De cognac glazen hebben vaak een klein pootje, de whiskey glazen zonder pootje.

Wijnglazen voor rosé, witte wijn en rode wijn. Ook hier zijn vele soorten, formaten en modellen verkrijgbaar van verschillende merken zoals Arcoroc, Chef&Sommelier en Cristal d'Arques. Varierend van 15 cl tot maarliefst 70 cl wijnglazen. Champagneglazen zijn ook te vinden in deze categorie. 

Bij overig glaswerk vind je onder andere weckpotten, cocktail glazen, shotglaasjes en bijvoorbeeld de prachtige glazen olijfpot. 


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved