checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Glazen & Drinken / Champagneglazen
Toon Filters

Champagneglazen

Proost! Champagneglazen voor elke gelegenheid

Proost! Champagne heeft altijd iets feestelijks. En wist je dat alleen champagne gemaakt in de Champagne regio in Frankrijk daadwerkelijk champagne genoemd mag worden? Een goeie champagne prikkelt de zintuigen en verfrist de mond en het gemoed. Champagne mag niet te zoet zijn en licht van kleur. Champagne is niet iets dat je zomaar achterover slaat. Het is even een moment genieten van iets bijzonders, het liefst samen met je vrienden uiteraard!

Champagneglazen in allerlei formaten

Bij champagneglazen hebben de meesten de associatie van een lang, slank glas op een hoge voet. Maar lange tijd werd champagne in coupe model glazen geserveerd. Van die kleine, brede glazen, vaak mooi bewerkt. Zoals het champagneglas Hobstar van het merk Libbey. Met dit glas waan je je een eeuw terug toen champagne drinken echt alleen voorbehouden was aan de rijke klasse. Dit glas straalt elegantie en tijdloosheid uit. Maar is evengoed erg modern, want het kan gewoon in de vaatwasser.

Een ander prachtig champagneglas is de champagne flûte van het merk Cristal d’Arques. Dit glas is gemaakt van extra dik, geslepen glas en heeft een hoog model. Deze bewerking geeft de indruk dat je een echt kristallen glas in handen hebt, zonder de prijs van kristal er voor te hoeven betalen. Steel in de volgende oudejaarsviering de show en serveer heerlijk frisse champagne in deze glazen.

Ben je op zoek naar iets specifieks? We staan je graag te woord. Dus als je iets in gedachten hebt, maar het niet zo gauw kunt vinden op onze website, schroom dan niet om te vragen. Samen zoeken we graag naar een passende oplossing.


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved