checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

Theeglazen

Theeglazen


De beste theeglazen vindt je op deze pagina. Wanneer wij een glas een theeglas noemen dan is dat glas gemaakt van gehard glas. Hierdoor is het bestand tegen grote temperatuurwisselingen. Er is zelfs een wet die voorschrijft dat een theeglas pas een theeglas is wanneer deze is gemaakt van gehard glas. En bij ons vind je een ruime keuze aan soorten en maten theeglazen. Bijvoorbeeld theeglazen op een voet, dubbelwandige theeglazen of grote theeglazen. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel in het assortiment. Het is aan jou om te bepalen wat jij het lekkerst vindt drinken als je thee drinkt.

Dubbelwandige Theeglazen


Een dubbelwandig theeglas wordt gemaakt van borosilicaat. Dit is een glassoort die vooral bekend is in het laboratorium. Borosilicaatglas is namelijk een hardere glassoort dan het normale glas, waardoor het krasbestendiger is. En dat merk je bij langdurig gebruik! Daarbij komt dat borosilicaatglas minder krimpt en uitzet bij snelle veranderingen van temperatuur, wat natuurlijk ideaal is voor dubbelwandig glas. Een kopje thee drinken uit een dubbelwandig theeglas geeft een andere dimensie aan je theebeleving dan wanneer je deze uit een enkelwandig of porseleinen theeglas drinkt. Je thee blijft extra lang warm en je zult nooit je hand branden aan de buitenkant van het theeglas. Stel je je eens voor: je ligt languit op de bank te genieten van je favoriete serie; dat zijn de momenten waarop je zo lang mogelijk van je kopje thee wilt kunnen genieten. Met onze dubbelwandige theeglazen kun je dat!

Grote Theeglazen


Lekker lang theedrinken? Dat kan met onze grote theeglazen. Hierbij moet je denken aan een inhoud van 390 ml, 440 ml of zelfs 500 ml! Ideaal bij een goed boek of naast je op je bureau. Bekijk maar eens zo’n groot glas. Het theeglas Jumbo doet werkelijk zijn naam eer aan. Een inhoud van 500 ml en een praktisch oor. Hier kun je flink wat thee in doen, maar het is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld soep. Dit theeglas is van het merk Luminarc dat bekend staat om zijn hoogwaardig glaswerk. Dit glas heeft een moderne uitstraling en is multifuntctioneel. Een echte must-have!

 


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved