checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Glazen & Drinken / Likeur- en shotglazen
Toon Filters

Likeur- en shotglazen

Borrelglazen

Likeur en shot glazen zijn altijd klein. De likeur moet met kleine slokjes gedronken worden en sterke drank als wodka wordt traditioneel in één slok (een shot) gedronken. De inhoud van een typisch likeur- of shotglas is dan vaak ook niet meer dan 100 ml.

Shotglazen

Een goed voorbeeld hier van is het shot glas Hot Shot van het merk Arcoroc. Dit is een professioneel en veelvuldig verkocht borrelglas. Het is het meest gebruikte borrel - shot glaasje binnen de horeca. en wordt dan ook door veel leveranciers en fabrikanten van likeuren of gedestilleerde dranken gebruik om bedrukt te verstrekken. Het glaasje beschikt over een extra dikke bodem waardoor het glas meer gevuld lijkt en bovendien ook prettig in de hand houd. Verkrijgbaar in 3,4 of 7 cl.

Traditioneel likeurglas

Ben je op zoek naar iets traditionelers? Dan is het likeurglas van het met Cristal d’Arques waarschijnlijk helemaal jouw stijl. Dit geslepen likeurglas heeft een inhoud van 60 ml en is klassiek van ontwerp. Elegantie ten top.

Dus welke stijl je ook zoekt en voor welke setting je ook een glas nodig hebt, bij Kitchen&More ben je op het juiste adres.


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved