checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Bestek & Messen
Toon Filters

Bestek & Messen

Een goed mes is waarschijnlijk het meest gebruikte en meest belangrijke keukenhulpmiddel voor zowel de professionele chef als de zichzelf respecterende thuiskok. Een goed mes ligt prettig in de hand, is van duurzaam en sterk materiaal gemaakt zodat het tegen een stootje kan en is goed scherp. Er is niets vervelenders of gevaarlijkers dan een bot mes! Een mes moet voor jou werken, jij moet er niet alle energie in hoeven te steken. Men onderschat nog wel eens hoe belangrijk dat is en wat het betekent om met een echt scherp mes van hoge kwaliteit te snijden.

Bij Kitchen&More kiezen we voor kwaliteit die lang meegaat, geproduceerd door bedrijven die al langer een naam hebben opgebouwd als het gaat om de beste messen. denk hierbij bijvoorbeeld aan Arcos, Sola of Royalty Line Switzerland. Onze keukenmessen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zodat jij met veel plezier in de keuken kunt werken.

Ook ons bestek ondergaat dezelfde kwaliteitscontrole. Bij ons kun je terecht voor de prachtigste besteksets of los bestek van de meest voorkomende, goeie merken. Een bestekset koop je vaak voor langere tijd en moet daarom lang mee kunnen gaan. De materialen moeten daarom duurzaam zijn, het ontwerp modern en toch tijdloos en het bestek moet in gebruik prettig zijn. Ook onze budgetvriendelijke besteksets moeten aan een aantal strenge eisen voldoen. Zo moet al ons bestek gewoon in de vaatwasser kunnen en garanderen we lang plezier van het bestek. Wij zijn hier zo zeker van, dat als er toch iets is dat niet goed gegaan is of als iets tegenvalt, wij ons uiterste best zullen doen om het goed op te lossen. Service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel!

Om het geheel af te maken, kun je bij ons ook terecht voor de mooiste messenblokken. Praktisch omdat je je messen veilig op kunt ruimen. Mooi om te zien want het staat permanent op je aanrecht. Een messenblok hoeft bijvoorbeeld niet per sé van hout te zijn. Kunststof, of zelfs met pitriet, het kan allemaal.

Dus ben je op zoek naar een goed mes of een prachtig bestekset? Bij Kitchen&More ben je dan aan het juiste adres. En bestel je vandaag voor 22:00 dan heb je het de volgende werkdag al in huis!

 


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved