Filters
Producten

Bestek

Bestek tekort? Of is uw bestek toe aan vervanging? Wij leveren besteksets in verschillende modellen en groottes van verschillende merken. De meest bekende merken bestek zijn Sola, Amefa, Cosy&Trendy, Royalty Line en Yong. 

Van een setje taartvorken of een losse pollepel tot een complete 120-delige bestekset. Zelfs mosselbestek is verkrijgbaar, om gemakkelijk mosselen te openen en nuttigen. Heeft u kinderen? Natuurlijk hebben wij ook bestek voor de kleintjes: de 4-delige bestekset voor kinderen

Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om uw bestek online te kopen en om het nóg gemakkelijker te maken bieden wij luxe besteksets aan van bekende merken tegen de laagste prijzen! Besteksets voor 6 personen, maar ook voor 12 personen! 
Gaat u voor bestek met print, zoals het Sola Bali bestek? Of liever een klassiek model zoals Yong Amberes of Sola Constance ? Uiteraard is ook het nieuwste en modern bestek verkrijgbaar, denk hierbij aan het Sola Montreux of Montreal bestek. Erg stijlvol en verkrijgbaar in 30 of 52 delige bestekset. 

Wat bieden wij? Uitgebreide maar toch laaggeprijsde artikelen. Ook zijn al onze Royalty Line besteksets uit voorraad leverbaar, net als een groot deel van de Sola besteksets. Dus bestel je vandaag voor 15.00 uur, dan heb je de producten morgen al in huis!  Ben je niet tevreden of is het product niet wat je had verwacht, dan kan het product natuurlijk worden geretourneerd.

De meest voordelige besteksets zijn de 72-delige besteksets van Royalty Line Switzerland. Dit betreft bestek voor maar liefst 12 personen, en dit voor een bodemprijs! Deze bestekset bestaat niet alleen uit 12 vorken, 12 messen en 12 messen, maar bevat ook een soeplepel, een juslepel, een ijslepel, een taartschep, een suikerlepel, 2 opscheplepels en nog veel meer. Ook wordt deze set geleverd in een luxe koffer met cijferslot.

Alle besteksets die Kitchen&More aanbiedt zijn van hoogwaardig RVS. In technische termen ook wel 18/10 RVS genoemd, dit geeft de kwaliteit van het materiaal aan.
Wilt u dus een luxe bestekset kopen, maar niet teveel betalen dan koopt u bij www.kitchenandmore.nl !


Lees meer over bestek in onze Bestek Blog