checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Bestek & Messen / Keukenmessen / Vleesmessen
Toon Filters

Vleesmessen

Vleesmes

Stel je voor, je hebt net een heerlijk stuk braad uit de oven gehaald en je wilt er nu mooie porties van snijden. Welk mes gebruik je dan? Een hakbijl is een beetje teveel van het goeie en ook een koksmes is te groot. Wat je wilt is een mes dat lang genoeg is om grote stukken vlees te kunnen snijden, maar dat ook slang genoeg is om heel precies om bijvoorbeeld een stuk bot heen te kunnen snijden. Dit is het vleesmes.

Acros vleesmessen

De vleesmessen van Arcos leveren de kwaliteit en gebruiksgemak zoals jij dat graag hebt. Geen gedoe met allerlei vormen of materialen, gewoon degelijke messen van de beste kwaliteit RVS.

De Arcos Universal is het basis vleesmes van Arcos. Stevig gemaakt en mooi om te zien, dit mes mag niet ontbreken in je keukenla of messenblok. En voor de prijs hoef je het niet te laten, het vleesmes past in elk budget.

Professionele Kyoto vleesmessen

Het vleesmerk van de Kyoto lijn is een met recht een professioneel vleesmes. Gemaakt uit één stuk zodat het heft en lemmet letterlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit geeft een perfecte balans in de hand. Combineer dit met een vlijmscherp lemmet en je zult versteld staan van hoeveel beter je zult snijden. Echt een vleesmes voor het leven.


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved