checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Bestek & Messen / Keukenmessen / Uitbeenmessen
Toon Filters

Uitbeenmessen

Uitbeenmes

Een uitbeenmes is klein, puntig en vlijmscherp. Uitbenen is het proces van zoveel mogelijk vlees van de botten snijden. Mensen die zelf hun dieren slachten, jagers of boeren, hebben standaard een goed uitbeenmes bij zich. Het mes moet niet te groot zijn zodat je heel precies langs te botten kunt snijden. Maar een uitbeenmes moet ook ijzersterk zijn. Raak je iets te enthousiast een bot, dan moet het mes daar niet direct last van hebben. Je hebt immers een klus te klaren!

Het uitbeenmes van Arcos uit de 2900 serie is een degelijk mes voor een goede prijs. Koop je met kerst een konijn en snijd je af en toe vlees van een kip? Dan is dit mes perfect voor jou. Lekker lichtgewicht en mooi compact van formaat. Een mes waar je veel plezier van zult hebben.

Sterk en ourdegelijk uitbeenmes

Ben je vaker bezig met uitbenen en zoek je een mes dat niet gauw bot wordt? Dan is de Universal van Arcos jouw mes. Het lemmet is ijzersterk en oerdegelijk. Het heft is zeer stevig aan het lemmet bevestigt wat het uitbenen zeker ten goede komt. Je zult met dit mes snel en efficiënt kunnen uitbenen en je zal er lang plezier van hebben vanwege de duurzaamheid van het product. Arcos kwaliteit zoals je die mag verwachten.

Heb je iets besteld maar is het toch niet wat je verwachtte? Dan is retour zenden bij ons geen probleem en geheel gratis. En uiteraard gaan we graag met jou op zoek naar een beter passend product. Klantenservice zonder compromis.


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved