Wat bieden wij?

Een grote keus aan verschillende soorten messensets. Hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Wij leveren Royalty Line producten direct uit voorraad, wanneer je voor 12.00 uur bestelt dan wordt de messenset morgen al bij je afgeleverd! Ben je niet tevreden of is het product niet wat je had verwacht, Dan is terug sturen uiteraard geen probleem bij ons.

De juiste messen kopen

Met scherpe messen gebeuren de minste ongelukken, dat is een feit! Wanneer je een bot mes gebruikt, zet je meer kracht om te snijden en glijd het mes gauw van je voedsel af waardoor je gemakkelijk in je vingers snijdt. Alle messen die Kitchen&More levert zijn vlijmscherp. Welke messenset het beste bij je past hangt af van je wensen.  Als je geen onderhoud wil hebben aan de messen kunt je het beste gaan voor de keramische messensets, deze keramische messen hoef je namelijk nooit meer te slijpen. Ze worden nooit bot aangezien ze zijn gemaakt van keramiek, een zeer hard materiaal. Wil je messen die lekker licht in gewicht zijn, kies dan voor de titanium messenset. Heb je liever scherpe messen in leuke kleuren of op luxe standaards ga dan voor de RVS messen. Deze messen zijn verkrijgbaar in messenblok of in geschenkverpakking en in allerlei soorten en kleuren.

Royalty Line Switzerland

De meeste messensets in ons assortiment zijn van het merk Royalty Line Switzerland. Stuk voor stuk vlijmscherpe messen van Zwitserse kwaliteit. Zoals eerder genoemd veel keuze uit verschillende soorten messensets van verschillende materialen. Voor ieder wat wils!

Kitchen&More

In onze webshop kun je dus titanium messen kopen, maar ook RVS of keramische messen kopen. Elk product en elk materiaal heeft zo zijn voordelen. Neem hiervoor ook een kijkje op de blog van onze website. In de blog worden de verschillende soorten en materialen keukenmessen besproken, wellicht helpt dit bij het maken van een goede keuze.

Kwaliteitsmessen tegen een betaalbare prijs koopt u dus bij www.kitchenandmore.nl!