checkmark

Dit weekend besteld, Maandag in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Bestek & Messen / Keukenmessen / Kaasmessen
Toon Filters

Kaasmessen

Kaasmes

Kaasmessen hebben een rond lemmet en een tweevork aan hun punt waarmee je heel eenvoudig en gemakkelijk een stuk heerlijke kaas kunt afsnijden en serveren. Van zeer zachte jonge kaas of brie tot oude kaas die  minstens twee jaar heeft kunnen rijpen, een kaasmes snijd jouw favoriete stuk kaas in no time tot kleine hapklare stukjes.

Arcos kaasmessen

Wij hebben meerdere kaasmessen in ons assortiment. Een speciale is de Arcos met een lengte van 10,5 cm. Dit is een prima basismes met de kwaliteit die je van Arcos mag verwachten. Het ligt goed in de hand en voldoet aan alle eisen die je aan een kaasmes zou willen stellen.

Het andere mes is de Arcos Universal met een afmeting van 19 cm. Dit mes is ergonomisch gevormd en is groter. Zo kun je grotere stukken kaas zonder extra inspanning erg mooi afsnijden. Het ontwerp is opvallend en het lemmet is vlijmscherp. Zet dit mes na elke keer dat je hem schoonmaakt, even aan om zo steeds een perfect scherp mes tot je beschikking te hebben. Zagen in kaas behoort vanaf nu tot het verleden!


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved