checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Bestek & Messen / Besteksets
Toon Filters

Besteksets

Bestekset aanbieding

Gaat u op kamers wonen of bent u toe aan een nieuw bestek? Dan is een leuke aanbieding altijd meer dan welkom. We hebben dan ook altijd wel een kleine selectie besteksets in de aanbieding. U heeft genoeg keuze van een klein bestek a 24 delig tot aan complete bestek cassettes van 128 stuks. Wij adviseren altijd een bestek die een 18/10 verhouding heeft. Dit is kwalitatief het beste edelstaal op de markt. Roest niet, en gaat je hele leven mee.

Bestekset 12 personen

Gezellig eten met vrienden en familie, wie houdt er nou niet van? Maar als je de tafel wilt dekken kom je er achter dat er niet genoeg bestek is. Veel van onze besteksets zijn geschikt voor 12 personen. Over het algemeen zijn dat de cassettes vanaf 72 delig. Bespaar niet op een paar euro en overweeg direct om een grotere set die geschikt is voor een gezelschap van 12 mensen, zo grijp je nooit mis ;)

Bestekset kopen

Wanneer u een bestekset gaat kopen is het verstandig om de kwaliteit te checken alvorens u het aanschaft. Zoals hierboven al vermeldt is de beste kwaliteit 18/10 edelstaal. Naast het voordeel dat dit bestek niet roest heeft het nog een groot voordeel. Heel veel servies kan niet goed tegen bestek dat gemaakt is van 18/0 of 18/5 edelstaal, dit geeft lelijke krassen op uw borden en schalen.


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved