checkmark

Dit weekend besteld, Maandag in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Bestek & Messen / Keukenmessen / Keukenmessen overig
Toon Filters

Keukenmessen overig

Kleinbehuisd en geen ruimte op je aanrecht voor een messenblok? Of zoek je de meest hygiënische manier om je messen op te bergen? Overweeg dan een magnetische strip aan de muur. Hiermee heb je al je messen in het zicht, veilig weg van het aanrecht zonder extra ruimte in de nemen. De strip is 50 cm lang en geeft genoeg ruimte voor in ieder geval zes messen. Zo heb je in ieder geval de meest belangrijke messen goed opgeruimd.

Maak je vaak taart of cake en snij je die dan in laagje? Lastig he, met een broodmes of koksmes? Dat komt omdat een broodmes te grof is en een koksmes geen weerstand biedt aan de luchtige structuur van cake. Een patisseriemes is niet alleen lang, zodat je een taart met een doorsnee van 30 cm eenvoudig in een enkele beweging door kunt snijden, maar heeft kleine karteltjes voor genoeg weerstand om de cake mooi recht te kunnen snijden, zonder meteen een enorme kruimelbende te maken.

Je ziet het. Bij Kitchen&More kun je heel goed terecht voor elk soort mes. Wij gaan voor kwaliteit. Zowel in onze producten als in onze service. Snelle levering, 100 dagen retourrecht en altijd verzekerd verzonden. Klantenservice is niet iets waar wij op bezuinigen.


┬ę 2022 Kitchen&More - All Rights Reserved