checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

Cocktail glazen

Mooie cocktailglazen


Een goede set cocktailglazen voor thuis of voor professioneel gebruik kun je eenvoudig bestellen bij Kitchen&More: de specialist in cocktailglazen! We bieden een ruime keuze aan cocktailglazen aan en kunnen je dan ook garanderen dat je hier jouw perfecte cocktailglas zult vinden. Het type cocktailglas is afhankelijk van het soort cocktails dat je graag maakt en serveert. Wanneer je een martini drinker bent, is een martini cocktailglas nodig en wanneer je graag een gin en tonic wegtikt na een week hard werken, biedt een gin en tonic glas uitkomst.


Materiaal cocktailglazen


Cocktailglazen van glas, cocktailglas kristal of cocktail set kopen? Dan weet je dat je bij Kitchen&More aan het juiste adres bent. Wij vinden het belangrijk dat je de beste kwaliteit cocktailglazen geleverd krijgt en we hebben daarom een ruime keus aan hoogstaande merken in ons assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Luminarc, Bormioli Rocco en Cristal d’ Arques. Van mooie stevige glazen heb je immers lang plezier. Dus wil je een mooi cocktailglas van kristal voor een Bloody mary of een prachtig Margarita glas kopen: bij Kitchen&More ben je aan het juiste adres!

Welk glas voor welke cocktail?


Voor elke cocktail hebben wij een bijpassend glas. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld longdrink glazen bestellen. Hier kun je verschillende cocktails in schenken zoals bijvoorbeeld een Sex on the Beach of een Long Island iced tea. Heerlijke cocktails in de mooiste glazen. Natuurlijk hebben we ook mooie martini glazen. Ook die lenen zich voor veel verschillende soorten mixjes. Feit blijft dat Kitchen&More specialist is op het gebied van deze glazen en dat jij niet verder hoeft te zoeken als je op zoek bent naar mooie glazen. Tip: we verkopen niet alleen losse glazen, maar ook sets van glazen met of zonder extra cocktail benodigdheden als een stamper of schenkbeker.

Zoek je dus nog mooie cocktailglazen? Dan zul je zeker slagen bij Kitchen&More. Heb je vragen over onze producten? Neem dan vooral contact met ons op. Dat kan via de live chat, per e-mail of telefonisch. We helpen je altijd graag en adequaat!

 


Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved