checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies & Tafelen / Kinderservies
Toon Filters

Kinderservies

Kinderservies

Disney servies voor kinderen

Een huishouden bestaat niet alleen uit volwassenen. Ook kinderen doen graag mee en apen de groten graag na als een soort voorbereiding op het volwassen leven. Stimuleer dit door ze een eigen servies te geven waar ze van kunnen eten en wat ze zelf af kunnen wassen. Kinderserviezen worden gemaakt van stevig materiaal dat niet gauw kapot te krijgen is. Dus als er een klein ongelukje in de keuken is, hoeft dit niet meteen te betekenen dat je de stoffer en blik er bij moet pakken.

Frozen servies

We hebben voor de kinderen een aantal leuke ontwerpen in ons assortiment met hun favoriete tekenfilmhelden als design. Bijvoorbeeld Frozen. De schaal van Disney Frozen heeft een afmeting van 16 cm en is gemaakt van extra hard glas. Zo heeft je kleine wel het idee een echte schaal te hebben helemaal voor hem of haar alleen en hoef jij er niet steeds op te letten of dat wel goed gaat.

Mickey Mouse

Van Luminarc hebben we ook een leuke collectie Disney Mickey Mouse producten. Bijvoorbeeld de schaal met een doorsnee van 16 cm. Ook deze schaal is gemaakt van gehard glas. Dit betekent dat hij goed schoon te houden is, lang mooi blijft en bestand is tegen ongelukjes die nu eenmaal nooit helemaal te voorkomen zijn.

Tip: Stel een leuke set samen en geef als cadeau!


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved