checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies & Tafelen / Borden / Pizzaborden
Toon Filters

Pizzaborden

Pizzaborden


Waarom zijn pizzaborden eigenlijk rond? Een klein stukje pizza-geschiedenis… De oorsprong van de pizza ligt in het Middellandse Zeegebied. In veel landen rondom de Middellandse zee worden al eeuwen lang ronde broden gebakken, die als borden diende. Pas in de 17e werd voor het eerst melding gemaakt van pizza’s in Napels. Tot in de jaren ’60 van de twintigste eeuw was een pizza vierkant of rechthoekig en zat er niet meer op dan wat tomatensaus en een restje kaas of ansjovis. De ronde vorm is afkomstig uit de Verenigde Staten waar men volop experimenteerde met de vorm en smaken pizza. Die ronde vorm is tegenwoordig het meest gebruikelijk.

En daarom zijn pizzaborden dus rond! En de mooiste pizzaborden vind je uiteraard bij Kitchen&More. Wij zijn erg trots op ons assortiment dat een brede selectie aan soorten en maten pizzaborden heeft. Zo hebben we bijvoorbeeld ludieke pizzaborden met een grappige tekening er op tot en met de strakke lijnen van Luminarc. Ook qua vormen hebben we keus genoeg. Rond, ovaal en zelfs een bord voor één pizzapunt.

Een heel bijzonder pizzabord is de Laguna Azzuro van Cosy&Trendy. Dit azuur blauwe bord heeft een doorsnee van 31 cm en is gemaakt van hoogwaardig keramiek. Dit bord is niet op zichzelf staand: het is onderdeel van een prachtig servies waarvan je de andere stukken ook in onze webshop kunt vinden. Wat zo bijzonder aan dit bord is, is de kleurschakering. Het lijkt alsof het met de hand beschilderd is. Elk bord is dan ook uniek. En de korte opstaande rand is perfect voor pizza’s.

Liever een strakker bord? Bekijk dan het pizzabord Intensity van Arcoroc eens. Dit bord is gemaakt van opaal. Dat is zeer sterk glas, sterker dan porselein. Ideaal in drukke gezinnen of voor de zelfverklaarde kluns! Dit bord stoot je echt niet gauw kapot. En het kan gewoon in de vaatwasser, dus het is op meerdere fronten een opvallend praktisch bord. En het ontwerp is klassiek waardoor het ook lang mooi en relevant blijft.

Uiteraard leveren wij alleen de hoogste kwaliteit en staan we open voor suggesties. Dus mocht er iets zijn dat wij moeten weten, aarzel dan niet op contact met ons op te nemen.
 


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved