checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies & Tafelen / Tafelen en funcooking
Toon Filters

Tafelen en funcooking

Het leven bestaat niet alleen uit gewone dagelijkse kost. Een feestje op zijn tijd houdt het leuk en geeft mensen iets om naar uit te zien en zich op voor te bereiden. En je hoeft echt niet te wachten tot er weer iemand jarig is of dat het eindelijk Sinterklaas is voor je het fonduestel weer tevoorschijn tovert. Gewoon een gezellige zaterdag bij elkaar, zonder hoogdravende reden is ook een prima excuus om er iets bijzonders van te maken.

Funcooking is dan ook precies dat: met plezier wat lekkers klaarmaken, het liefst in goed gezelschap uiteraard. Ga steengrillen, fonduen of gourmetten. Het maakt niet uit, als je maar de juiste mensen om je heen hebt en de juiste spullen in huis hebt. Maak het jezelf niet al te moeilijk in dat opzicht. Kies er bijvoorbeeld voor om een papieren tafellaken te gebruiken dat na gebruik gewoon bij het oud papier kan. Dit scheelt extra werk na de tijd en als er flink wat vette spetters op zitten, geeft dat niet.

Funcooking moet ongedwongen zijn, gezellig en vooral gericht op samen veel plezier hebben. Vraag bijvoorbeeld van je gasten dat ze elk iets meenemen, al dan niet met een bepaald thema. Dit scheelt jou extra werk en je gasten vinden het leuk om mee te helpen. Uiteraard is een ouderwetse kaasfondue ook heel gezellig, hiervoor zijn verschillende fonduesets

Bij Kitchen&More vind je een keur aan dingen die funcooking nog leuker maken. Alles is er op gericht om met zo min mogelijk stress de meest gezellige avond van het jaar te creëren. En ben je op zoek naar iets specifieks maar kun je het bij ons niet vinden op de website? Hoogstwaarschijnlijk dat we je er toch mee kunnen helpen. Neem dus vooral contact met ons op om te horen wat de mogelijkheden zijn. We denken graag met je mee!


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved