checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

Tapas sets

Tapassets

Klein behuisd of een krappe keuken en toch een mooie tapas set neer willen zetten voor je gasten? Kies dan één van onze originele tapas sets. Elk met een eigen uitstraling. Het voordeel van een tapas set is dat je in één keer veel verschillende hapjes kunt serveren, direct op een mooie serveerschaal. Op die manier heb je alles direct bij de hand en hoef je niet stapels met schaaltjes en bordjes in huis te hebben. Een tapas set heeft ook als voordeel dat de uitstraling mooi hetzelfde is. Een mengelmoesje aan kleuren en stijlen kan werken, maar vergt enige creativiteit en nadenkwerk. Met een tapas set is dit werk al voor je gedaan.

Meer dan alleen tapas schaaltjes

Zit je met z’n allen rond de tafel en wil je wat lekkers serveren? De Apero bamboe draaischotel bestaat uit 14 onderdelen en kan, zoals de naam al doet vermoeden, draaien. Zo kunnen je gasten en jijzelf steeds iets anders proeven zonder dat de schaal rond gedeeld hoeft te worden. De set bestaat uit zes mini bekers, zes kleine schaaltjes, één groter schaaltje en een Apero draaibord. Het design is fris en trendy en al het aardewerk kan gewoon in de vaatwasser. Het draaibord zelf was je heel gemakkelijk op de hand af. En beperk je niet tot tapas. Dit draaibord is ook erg handig tijdens het gourmetten of bij de fondue.

Een andere, prachtige set is de 9-delige Fingerfood Streetfood set. Deze set bestaat uit drie ronde borden, drie rechthoekige borden en drie ovalen borden. Het ontwerp is organisch en heeft een mengeling van speciale kleuren. Leuk om tapas met dipsauzen in te serveren, maar ook erg leuk om een soort van dessert buffet mee te maken. Tip: Schaf er een mooi houten serveerplank bij om de set helemaal af te maken!


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved