checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies & Tafelen / Koffie en thee / Koffie/Thee servies
Toon Filters

Koffie/Thee servies

Koffie-Thee-servies

Koffie en thee servies

Lekkere koffie en thee heeft echt een eigen servies nodig. Hiermee verhef je een gewoon bakkie troost tot net iets bijzonders. En als je visite krijgt of een verjaardag hebt, zullen je gasten het zeker opmerken dat je er net even wat meer aandacht aan besteedt. Een mooie set koffiekopjes of theeglazen ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens heel praktisch: Je gebruikt altijd dezelfde kopjes voor koffie. Geen gedoe dus met het uitwassen van koffievlekken uit de bekers die eigenlijk voor de melk bedoelt zijn.

Vrolijk, leuk of modern

De set koffiekopjes en schoteltjes van Josien Broeren is hier goed voorbeeld van vrolijk servies. Het bijzondere ontwerp zal zeker gespreksstof zijn voor je visite. De kopjes liggen prettig in de hand, niet te groot, niet te minutieus. Trakteer jezelf op een mooie set koffielepels om het helemaal af te maken en koffiedrinken wordt echt een belevenis.

Liever thee? Kies voor een theeset

Drink je liever thee? Je bent dan in goed gezelschap. Een heerlijke kop thee is een perfect rustmoment in een hectische dag. Even pas op de plaats en genieten van de complexe geuren van jouw favoriete thee. De Tea for One theeset in Leopard roze is dan eigenlijk een must. Dit is een theepot, theefilter en kop en schotel in één. Het filter is geschikt voor losse thee en zorgt ervoor dat het hete water langzaam maar zeker verandert in lekkere thee. Schenk direct uit de pot in de bijpassende kop en wees even offline. Wedden dat je daarna er weer vol tegenaan kunt?


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved