checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies & Tafelen / Kommen en schaaltjes
Toon Filters

Kommen en schaaltjes

Servies van o.a. de bekende merken zoals Cosy&Trendy en Yong. Verschillende soorten schaaltjes en kommetjes. Soepkommen, grote schalen, kleine schaaltjes en kommetjes. Tevens geschikt voor horeca gebruik.


Kommen en Schaaltjes


Begin je dag goed met yoghurt en muesli en eindig de dag net zo goed met heerlijke tapas. In de mooiste kommen en schaaltjes uiteraard! Kleine schaaltjes en kommetjes, daar kun je nooit genoeg van hebben. Je kan ze op heel veel verschillende manieren gebruiken. Daarom hebben wij ons uiterste best gedaan om voor jou een prachtig assortiment samen te stellen. Want waar zou jij kleine schaaltjes of kommetjes voor willen gebruiken? De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Voor elke maaltijd en elke gelegenheid kun je wel een paar mooie kommetjes gebruiken. Gebruik ze voor lekkere borrelhapjes, ontbijt, soep of iets zoets voor na. Het is aan jou om te bedenken wat je er mee zou willen doen. Het is aan ons om de beste kwaliteit en breedste assortiment te leveren.


Dit uit zich in een breed scala aan kleuren, merken en materialen waar je uit kan kiezen. Geen kleur is ons te gek, want wij begrijpen dat geen mens hetzelfde is en iedereen dus iets bijzonders wil. Dus kun je kiezen tussen wit of zwart en alle kleurschakeringen die daar tussen zitten. Ook qua merken heb je hier ruim de keus. Elk met hun eigen kenmerken en eigenschappen. Of zoek je een specifiek materiaal? Aardewerk is een budgetvriendelijke keuze, porselein blijft lang mooi en leisteen oogt trendy. Wat je maar wilt. Of ben je op zoek naar grotere kommen? Kijk dan eens bij onze soepkommen. Net wat groter dan wat je in deze categorie aantreft.

Maar ook qua vorm proberen wij anders te zijn dan anders. Wat denk je bijvoorbeeld van het aparte driehoek kommetje Vongola van het bekende merk Cosy&Trendy? Gemaakt van duurzaam keramiek en prachtig diep-zwart van kleur. Echt een eye-catcher! Een ander leuk voorbeeld is het Apero potje. Dit kleine potje lijkt gemaakt te zijn van gebarsten steen. Beide kommetjes zouden het bijvoorbeeld goed doen als dessertschaaltjes.

Alle producten die je hier ziet voldoen uiteraard aan de hoogste eisen als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling. Kommetjes en schaaltjes moeten er niet alleen mooi uitzien, ze moeten praktisch zijn wat betekent dat ze gewoon in de vaatwasser moeten kunnen. Verder moet het niet zo zijn dat ze bij het minste of geringste kapot stoten of chippen. In een druk huishouden heb je niet altijd tijd om elk stuk serviesgoed voorzichtig met de hand af te wassen. En op die manier willen wij kwaliteit met gebruiksgemak combineren.

 


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved