Goed dat je waarde hecht aan mooi presentatie servies voor bij je tapas of amuse. Kies hieronder een categorie uit en maak een keuze uit de mooiste schaaltjes, bakjes en zelfs amuselepels.
 


Amuselepels
Amuselepels
Amuseglazen
Amuseglazen
Apero-borden
Apero borden
Presentatie-tapas
Presentatie tapas
Tapas-schaaltjes
Tapas schaaltjes
Tapas-sets
Tapas sets

Amuse en tapas servies


Amuse en tapas servies zoals complete tapas sets, amuse glaasjes, amuse bakjes en aperoschaaltjes. 

Amuse of tapas servies kan zowel uit porselein, aardewerk als glaswerk bestaan. Amuse hapjes en tapas zijn kleine hapjes die bijvoorbeeld als voorgerecht kunnen worden geserveerd of meerdere tegelijk als hoofdgerecht. Erg leuk om te serveren in kleine glaasjes of bakjes. Erg origineel zijn de amuselepels, hier op kan een klein hapje worden geserveerd, bijvoorbeeld als voorgerecht. Ook de Vertigo en Bamboo amuse glazen zijn erg origineel, tevens leuk om cadeau te doen! Dit geldt natuurlijk ook voor de tapas sets, meerdere soorten verkrijgbaar. Onder andere porselein, of aardewerk bakjes en glaasjes op leisteen. Voorgerecht schalen zijn ook geschikt om kleine apero hapjes op te serveren, neem bijvoorbeeld de voorgerecht schaal model golf. Natuurlijk zijn ook de losse leisteen bordjes zeer geschikt om kaasplankjes, vleesplankjes of tapas op te serveren. Deze leisteen bordjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het meest bekende tapas servies zijn de "creme brulee" schaaltjes. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. 
Naast het "gewone" tapas servies zijn er nu ook tapasfondues verkrijgbaar, kleine fondue setjes voor 2 personen. Onder andere van het bekende merk Boska.
Ook zijn er meerdere soorten serveerplanken te verkrijgen, geschikt om kaasplankjes, vleesplankjes of andere hapjes op te serveren. Zie onder andere de Boomschors kaasplank, de marmer houten presentatieplank of de serveerschaal van gietijzer op hout. Een zeer originele manier van presenteren!

Dit tapas servies en amuse glaswerk is zowel geschikt voor horeca gebruik als voor particulier gebruik.