checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

Kopjes zonder oor

Kopjes zonder oor 
 


Je zou het niet denken, maar kopjes zonder oor verdienen ook zeker wel een plekje in je servieskast.  Waarom? Ten eerste omdat ze zo veelzijdig zijn. Je kan ze uiteraard gebruiken voor koffie en thee, maar ook een glas heerlijk koele karnemelk smaakt opperbest uit zo’n beker. En ten tweede omdat onze kopjes zonder oor gewoonweg erg mooi zijn en ze eigenlijk niet mogen missen op de koffie- of eettafel. Koffiekopjes zonder oor zijn ook best praktisch. Soms kunnen oortjes van bijvoobreeld kleine mokkakopjes te klein zijn om je vinger goed door te kunnen haken. Iemand met grote handen zal het zeker waarderen als diegene niet om een oortje heen zijn of haar kopje vast hoeft te houden. Koffiekopjes zonder oor zijn wat dat betreft heerlijk recht-toe-recht-aan.

Dat wil niet zeggen dat deze kopjes er maar heel gewoontjes uit hoeven te zien. En wat dat betreft ben je bij ons aan het juiste adres, want wij vinden ook dat het oog ook wat wil. Mooi gestyleerde kopjes in prachtige kleurschekeringen, of juist landelijk in een keramieken look. Ook qua afmeting hebben we veel variatie. Zo hebben we bekers met een inhoud van maar liefst 440ml en kleine kopjes met een inhoud van 120 ml. Die eerste is perfect voor heerlijk koele melk en die tweede voor pittige espresso of een kleine amuse tijdens een uitgebreid dinetje met vrienden. De mogelijkheden zijn wat dat betreft onbeperkt.

Koffiekopjes zonder oor


Om die laatste kopjes even nader te bekijken, dit is een klein kopje uit de Streetfood Festival lijn van Cosy&Trendy. Deze lijn kenmerkt zich door verschillende kleuren zodat je kunt mixen en matchen. Van diezelfde lijn hebben we ook borden, schotels en kommen zodat je er een heel servies mee samen zou kunnen stellen. Deze kopjes zijn gemaakt van aardewerk en kunnen gewoon in de vaatwasser.

Een ander leuk kopje zonder oor is de Crazy Mix, ook van Cosy&Trendy. Van deze variant zijn vier verschillende opdrukken te krijgen die onderling leuk te combineren zijn. Deze bekers hebben een inhoud van 210ml en zijn gemaakt van hoogwaardig porselein. Bijkomend voordeel daarvan is dat het daarom lichtgewicht bekers zijn die goed tegen een stootje kunnen.

Heb je iets leuks gevonden? Dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk jouw kant op komt. We leveren uit voorraad en kunnen daarom snel verzenden. Mocht er tijdens het verzenden iets mis gaan of is het toch niet naar verwachting? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij staan je zeven dagen per week te woord en zoeken graag naar een passende oplossing. Wij zijn pas tevreden wanneer de klant dat is.


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved