checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

Botervloot

Botervloot - Handig en mooi

Een botervloot is erg handig om je boter vers te houden, tenminste, als je ze niet in plastic verpakkingen koopt uit de supermarkt. Een blokje roomboter blijft veel langer vers in een botervloot. Veel handiger dan een papiertje om de boter, en het lijkt ook nog eens leuk! Dit item behoort tot de categorie servies en hij wordt vaak gebruikt met ontbijt of lunch. Het plateau waar je de boter op legt wordt afgesloten met een deksel. De botervloot is eigenlijk heel ouderwets, omdat tegenwoordig de meeste boter verpakt zit in een plastic kuipje. Maar alsnog wordt het nog best vaak gebruikt!

Glas, porselein of aardewerk

Je hebt vele soorten botervloten, voor grote blokken boter, of hele kleine schattige botervlootjes voor op tafel. Ook veel gebruikt in restaurants. De kleine modellen worden ook wel eens boterklokjes genoemd, ze zijn vaak niet meer dan 10 cm doorsnede. Tegenwoordig heb je glazen botervloten, maar ook hele mooie aardewerk in vele verschillende kleuren. Neem bijvoorbeeld de klassieke botervloot van Emile Henry, verkrijgbaar in 6 kleuren!  Ook het boterpotje van Loft is erg leuk, een mix van klassiek en modern.
Een botermesje is ook uitermate handig en zeker een aanrader! Er zijn ook leuke setjes verkrijgbaar met een boterbordje, stolp waaronder je de boter kunt leggen en een botermesje erbij. Erg bijzonder voor op tafel!


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved