checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies & Tafelen / Borden
Toon Filters

Borden

Bord. Om van te eten welliswaar.

De bordjes zijn verhangen. Een bord voor je kop hebben. Ik ben geen uithangbord. Een heel diverse greep spreekwoorden en gezegden met het woord bord. Bij Kitchen&More hebben we een iets andere invulling van het woord bord. Bij ons kun je terecht voor een heel assortiment aan motieven, materialen en formaten borden. Voor elk wat wils. Dus hoewel wij ook geen uithangbord zijn, lopen we wel graag te koop met onze collectie borden.

Meer dan alleen ronde borden

Naast de reguliere, mooi eenvoudige ronde borden met weinig opsmuk, hebben we ook een leuke hoeveelheid organisch gevormde borden. Wel rond, maar dan net even anders. Ovaal of grillig, gewoon rond hoeft niet meer gewoon rond te zijn. We hebben bijvoorbeeld de Laguna lijn in ons assortiment. Deze lijn staat voor prachtige borden gekleurd in natuurlijke tinten variërend van blauw/ paars tot mysterieus donkergrijs. Bekijk het bord Laguna Blue Grey van 32,5 cm eens. De blauw-grijze tint is een kleur die je niet vaak tegenkomt. Echt een eye-catcher op de eettafel.

Strak en modern? Bekijk de borden van Yong

Hou je meer van strak en modern? Bekijk dan het merk Yong eens. Yong staat voor minimalistisch maar kwalitatief hoog ontwerp. Gemaakt van porselein en in mooie, moderne ontwerpen. Het diepe bord Squito met een afmeting van 22 x 22 cm is daar een mooi voorbeeld van. Het ruime bord nodigt uit tot nog een keer opscheppen en genieten van heerlijke pasta’s of salades.

Tijdloos en toch trendy of juist in het oog springend. Wij hebben voor elk wat wils.


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved