checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Servies & Tafelen / Amuse & Tapas / Amuse borden
Toon Filters

Amuse borden

Apero amuse bordjes

Amuseborden zijn bijzonder gevormde borden om je amuse volledig tot zijn recht te laten komen. Presentatie is het belangrijkste bij deze categorie borden. Bij een gewoon dinerbord ligt je eten plat. Alles is er op gericht om gemakkelijk te kunnen eten. Bij amusebordjes is het belangrijk dat snel duidelijk is wat het is dat je serveert. Het gerechtje moet makkelijk op te pakken zijn en het moet uitnodigend lijken.

Spiesjes bijvoorbeeld zien er leuker uit wanneer je ze rechtop serveert. Op die manier zijn ze makkelijk op te pakken en komt het ontwerp van het gerechtje zelf helemaal tot zijn recht. De Aperoschaal met 20 gaatjes heeft ook ruimte voor een heerlijke, zelfgemaakte dip of een authentieke mosterd. Deze schaal is dus perfect voor kleine borrelhapjes met stukjes kaas of kleine worstjes. Je gasten kunnen direct van dezelfde schaal dippen. Geen gedoe dus met extra kommetjes.

Cosy & Trendy amuse schaal

Een ander mooi voorbeeld van een typisch amusebord is de voorgerecht schaal in golf ontwerp van Cosy&Trendy. Dit bord is 26 cm lang en daarom perfect om meerdere hapjes op één bord te serveren. Prachtig op de eettafel, erg chique op het buffet voor de gasten.

Bij amuses is alles er op gericht om het gerechtje zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Je gasten moeten door de amuse uitzien naar de volgende gang of een heerlijk gespreksonderwerp hebben. Less is More!


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved