checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Toon Filters

Tafelkleden

Papieren tafelkeden op rol

Een mooi tafellaken van linnen of zware kwaliteit katoen is natuurlijk prachtig, maar gemak dient de mens en als je verder eigenlijk nooit een tafellaken gebruikt, is een papieren versie voor speciale gelegenheden erg handig. Tip: als je een buffet klaar maakt of een aparte tafel hebt waar men de ingrediënten vandaan kan halen, schrijf dan met een stift op het tafelpapier wat wat is. Dit geeft een speels effect en scheelt jou een boel uitleggen.

Papieren tafelkleden komen meestal op rol. Op die manier heb je voor meerdere gelegenheden een tafelkleed achter de hand. Handig op een rol zodat opbergen en uitrollen niet moeilijk zijn. Het zwarte tafelkleed op rol van Cosy&Trendy heeft een lengte van 20 m en is 1,18 m breed. Uitermate geschikt als loper of leg twee vellen naast elkaar om een brede tafel te bedekken. Eventueel kun je het tafelkleed met wat plakband onder aan de tafel vast zetten om te voorkomen dat het tijdens het gebruik gaat schuiven.

Liever een kek kleurtje voor bijvoorbeeld een kinderfeest of vrijgezellenfuif? We hebben veel verschillende mooie kleuren in ons assortiment. Bijvoorbeeld helder roze van Cosy&Trendy. Ook deze rol heeft een lengte van 20 meter en is op de benodigde lengte af te knippen. Tip voor een kinderfeestje: Geef de kinderen elk wat stickers om de tafel zo leuk extra te versieren of om ze bezig te houden als ze even moeten wachten tot de volgende ronde lekkers en spelletjes.


┬ę 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved