checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / BBQ & Outdoor / Vuurschalen
Toon Filters

Vuurschalen

Op alle onderstaande vuursschalen hebben wij ook deksels en grillroosters om er mee te kunnen Barbecuen en om ze savonds mee te doven of af te sluiten. Alle schalen zijn handgemaakt in Europa en voorzien van extra dik staal! Echte kwaliteit dus zal zeker niet wegroesten in uw tuin.


Vuurschaal voor in de tuin


Vuurschalen geven een gezellige en warme sfeer als je lekker in je eigen tuin zit. Wanneer het wat donkerder wordt en wat frisser begint te worden is het ideaal om de vuurschaal even aan te zetten, het geeft een prettige warmte af en een warme sfeer.
Het voordeel hiervan is dat je gras niet dood gaat en dat je tegels niet zwart van het as worden. Zo kun je toch genieten van de voordelen en hoef je daarna geen bezem door je tuin te halen!

Vuurschaal voor driepoot


Daarnaast zijn sommige modellen ook te gebruiken bij onze driepoten. Gebruik hiervoor een wat lager en liefst rond model, deze plaats je onder je driepoot. Of je nu een grillrooster onder je driepoot hangt of een dutch oven/goulash pot, het kan allemaal. Het vuur kun je natuurlijk controleren door er meer of minder hout op de gooien, maar de driepoten zijn ook in hoogtes verstelbaar. Hierdoor kun je goed spelen met de temperaturen.

Koken op een vuurschaal


Sommige modellen vuurschalen hebben nog een mooi voordeel, je kunt er een grillrooster of een deksel op kwijt. Met het grillrooster kun je de vuurschaal gebruiken om te eten op te bereiden, dit geeft een heerlijke extra rooksmaak aan uw gerecht. Wil je een indirecte zone creëren waar het vlees of vis even op kan rusten, schuif dan de hete houtblokken of kolen naar 1 kant. Zo kun je goed met de warmte spelen wat weer extra handig is voor de wat grotere stukken vlees.

Deksel of grillrooster voor vuurschaal

De vuurschaaldeksels zijn daar en tegen weer enorm handig om het vuur vlug te doven als u naar binnen wilt. Het blussen met water geeft een rommeltje en de deksel voorkomt dit en dooft de vuurbron binnen enkele minuten. Onze grillroosters hebben altijd een ophanging zodat u het rooster ook aan uw driepoot kunt hangen mocht u deze hebben.
Hebben we je al overtuigd om een vuurschaal te kopen?


© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved