checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / BBQ & Outdoor / Rookkasten
Toon Filters

Rookkasten



Bezig met laden...
Sale
Barbecook Oskar M rookoven
Barbecook Oskar M rookoven
0 Reviews

€239,00

€199,00

add to cart
Barbecook Oskar S rookoven
Barbecook Oskar S rookoven
0 Reviews

€149,00

add to cart
Sale
Barbecook Otto elektrische rookoven
Barbecook Otto elektrische rookoven
0 Reviews

€109,00

€99,00

add to cart
Rookkast Berlin
Rookkast Berlin
0 Reviews

€359,95

add to cart
Sale
Rookkast Frankfurt
Rookkast Frankfurt
0 Reviews

€1.595,95

€1.295,95

add to cart
Rookkast Hamburg
Rookkast Hamburg
0 Reviews

€659,95

add to cart

Rookkasten


Het roken van voedsel bestaat al eeuwenlang. Het was één van de manieren om eten langer houdbaar te maken omdat moderne bewaarmethoden nog niet bestonden. Tegenwoordig roken we nog steeds met heel veel plezier en nog altijd geldt dat roken een bijzondere manier van koken en bewaren is. Vlees, vis, schaaldieren maar ook kaas lenen zich uitstekend om gerookt te worden. Hoe meer vet er in het product zit, des te beter het eindresultaat. En dat eindresultaat is dat smaak, textuur en houdbaarheid positief veranderen.

Nu kun je natuurlijk gewoon je stukje zalm op de barbecue leggen met wat rookchips, maar je kan er ook voor kiezen om een volwaardige rookoven aan te schaffen. Op deze pagina vind je een ruime keuze aan soorten en maten rookovens.

Zelf roken is niet moeilijk. Het enige dat je nodig hebt is een rookoven (of barbecue), wat hout dat goed rookt en tijd. Je legt je stuk vlees of vis in de rookoven, sluit hem en vervolgens ga je verder met je dag. Een aantal uur later is het resultaat een heerlijk stukje gerookte zalm, gerookte spareribs of rookkaas.

Rookovens


Een favoriet en goed voorbeeld van een mooie rookoven is de Barbecook Oskar medium Rookoven. Deze rookoven staat stevig op de grond en is eenvoudig in gebruik. Je kan hier zowel warm als koud roken en vanwege zijn compacte formaat hoef je er geen grote plek in de tuin voor af te staan.

Maar soms rook je niet maar heel af en toe, maar op regelmatige basis. Krijg je bijvoorbeeld geregeld een flinke hoeveelheid zalm aangeleverd of rook je vlees voor grote groepen mensen of voor de verkoop? Dan móet je de rookkast Frankfurt bekijken. Dit is een echte zwaargewicht als het om roken gaat. Je kunt hier flinke hoeveelheden tegelijk in roken en er zit een temperatuurregulator bij zodat je precies kunt instellen hoe warm of koud het moet zijn. Zie ook hier ons Rook hout assortiment

Rookkast kopen bij Kitchen&More

Voor de beste rookkasten moet je dus bij Kitchen&More zijn. Bestel je vandaag, dan heb je het morgen binnen. En heb je een vraag of zoek je iets bijzonders? Neem dan contact met ons op via telefoon, het contactformulier of de live-chat. We staan je graag te woord en nemen de tijd om samen met jou naar een antwoord of oplossing te zoeken.


 


© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved