checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Cosy&Trendy for professionals
Toon Filters

Cosy&Trendy for professionals

Cosy&Trendy for Professionals is een eigen merk. Het staat voor producten die ontwikkeld zijn voor professionelen, meerbepaald in horecazaken, en uiteraard voor topchefs at home. De producten zijn erg duurzaam, uiterst gebruiksvriendelijk en getuigen van een gespecialiseerde knowhow. Het assortiment bestaat uit keukengereedschap, barartikelen en alles voor de gedekte tafel.

Tot het keukengereedschap behoren kookpotten in inox van topkwaliteit die ook inductiegeschikt zijn. De 3-laagse sandwichbodem van de kookpotten werd geperst via de ‘impact bounding’ methode die betere kwaliteit garandeert. Interessante braadpannen zijn deze met de DiamondForce coating, een non-stick PTFE coating, hard als diamant, die de langste levensduur van alle versterkte coatings garandeert.

De houten snijplanken van Cosy&Trendy voor Professionals zijn zeer hard. Hierdoor zijn ze erg hygiënisch; er ontstaan quasi geen groeven waarin bacteriën zich nestelen. Vele snijplanken met prachtige uitstraling worden ook als serveerplank gebruikt. De snijplanken in hoogwaardig kunststof nemen geen vocht op en geven geen geur of smaak af. Door een andere kleur per productgroep te gebruiken (bv. rood voor rauw vlees), voorkom je bacteriële kruisbesmetting.

Ook het kleiner keukengereedschap van Cosy&Trendy for Professionals heeft de beste eigenschappen. De schillers in Japanese steel bv. hebben een vlijmscherp lemmet dat door groenten glijdt als een mes door boter. Het lemmet is bovendien extreem hard en bijzonder duurzaam.

Qua onderhoudsmaterialen zijn er o.a. keukenhanddoeken in 100% katoen, die zeer vochtabsorberend zijn en dus voor een efficiënte droging zorgen.

In het aanbod voor de gedekte tafel vind je serviezen volgens de laatste technologie. Heel sterke modellen voor langdurig gebruik met wondermooie dessins. De TEX’ papieren servetten van Cosy&Trendy for Professionals voelen aan als textiel, zijn dus heel zacht. De tafelkleden zijn sterk en goed vochtabsorberend. Verder is Cosy&Trendy for Professionals je referentie voor kaarsen, mandjes, etc.

Voor de professionele bar en de bar bij jou thuis zullen flesdoppen, kogelmaatschenkers, plateaus
en een hele resem andere bartoebehoren nuttig zijn.

Heb je zelf een passie voor koken en wil je jezelf verwennen? Of wil je een familielid of kennis die heel graag in de keuken staat verrassen? Bekijk dan zeker in het assortiment van Cosy&Trendy for Professionals.Cosy&Trendy for professionals

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved