checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Keramische pannen met Changing Colour Technology

Keramische pannen met Changing Colour Technology

Keramische pannen met Changing Colour Technology

De slimme pan

NIEUW in Nederland! Een slimme pan die u vertelt wanneer de pan klaar is voor gebruik. De 'Thermo-Spot' van de Tefal pannen is eigenlijk als het ware de voorganger van deze nieuwe technologie. Ook deze rode stip in de pan gaf aan wanneer de pan op temperatuur was. De nieuwe 'changing colour technology' is verwerkt in de gehele pan. Wanneer u de pan op het vuur zet is de binnenkant van de pan in het begin precies dezelfde kleur als de buitenkant van de pan. Wanneer de pan even op het vuur staat ziet u de kleur van de binnenkant veranderen in wit, eerst slechts een klein deel.  Dit betekent dat de pan klaar is voor een laagje boter of olie, mocht u dit willen gebruiken. Als je pan op temperatuur is (ongeveer 180 graden), is de binnenkant van de pan compleet wit. Het vlees, de vis of de groente kan in de pan gedaan worden.

Keramische laag

Deze pannen hebben tevens een keramische laag, hiervan zijn de voordelen al meerdere malen besproken in de blog. Even kort op een rijtje: hittebestendig tot zelfs 450 graden, duurzaam, milieuvriendelijk, gezond koken zonder olie of boter, geen giftige stoffen zoals in Teflon pannen, makkelijk schoon te maken.

Het gebruik

Wij adviseren deze pannen niet in de vaatwasser te doen, aangezien ook dit oppervlak stroef kan worden en de keramische laag haar goede eigenschappen kan verliezen.

Assortiment

Kitchen&More heeft deze pannen in verschillende kleuren en maten. Er is een pannenset te verkrijgen van twee koekenpannen (24 en 28 cm), deze set is verkrijgbaar in lichtgeel en lichtgroen. Ook is er een hapjespan met glazen deksel verkrijgbaar van 28 cm met changing colour technology in grijs of turquoise. 
 
  Kitchen&More     06-11-2013 22:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved