checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Luminarc
Toon Filters

Luminarc

De Luminarc producten worden al 70 jaar geproduceerd in Arques en zijn onmiskenbaar gestileerd, stijlvol en handig. Luminarc is marktleider voor de gedekte tafel en verkoopt producten in 154 landen. Dit succes is te danken aan een combinatie van know-how en de ambitie om te blijven innoveren en om de trends op vlak van dessins voor iedereen toegankelijk te maken.
Luminarc collecties hebben productvoordelen die elke dag vele mogelijkheden bieden in het leven van consumenten. Luminarc producten zijn duurzaam. Ook zijn ze gemakkelijk op te bergen en worden ze vervaardigd uit materialen die gemakkelijk te onderhouden zijn en vrij zijn van schadelijke stoffen.
Er worden verschillende materialen voor de collecties gebruikt. Ten eerste zijn er collecties in glas, een natuurlijk en niet-poreus materiaal. Ten tweede biedt Luminarc collecties in gehard glas. Deze glassoort ontstaat door een thermische behandeling die de stevigheid aanzienlijk verbetert. Geharde collecties zijn extra bestand tegen stoten en temperatuurverschillen. Ze kunnen rechtstreeks vanuit de diepvriezer of koelkast in de magnetron geplaatst worden. Een derde glassoort is ‘Purity’, de meest hoogwaardige glassoort met een uitzonderlijke transparantie en kleurbehoud. Ten vierde is er Opal dat een speciale behandeling ondergaat, waardoor het materiaal tot 3 x schokbestendiger is dan keramiek of porselein met gelijke dikte. Ook dit materiaal is bestand tegen temperatuurverschillen wanneer het uit de diepvriezer of koelkast in de magnetron geplaatst wordt. Ten slotte biedt Luminarc ook collecties in Zenix, een innovatief materiaal dat zowel mooi als duurzaam is. Zenix is tot 3 keer schokbestendiger in vergelijking met porselein en het heeft een blijvende glans.
Heel wat Luminarc ontwerpen hebben subtiele kleuren die bestand zijn tegen intensief, dagelijks gebruik. De dessins die met zeefdruk of tampondruk aangebracht worden blijven behouden, zelfs als ze regelmatig in de vaatwasser gereinigd of in de magnetron gebruikt worden. Tot het assortiment behoren ook producten die met een nieuwe generatie inkten gesprayd zijn voor speciale effecten. Verder zijn er collecties die in de massa gekleurd zijn en dus hun oorspronkelijke kleur optimaal behouden.
Voor liefhebbers van uiterst praktische glazen en serviezen, betrouwbare kwaliteit, inspirerende vormen en mooie kleuren is Luminarc echt een aanrader.


•    Resistent tegen meer dan 2000 industriële vaatwasbeurten
•    Schok- en chipbestendig
•    Milieuvriendelijk
•    Met titanium versterkte stelen van wijnglazen


 Luminarc

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved