checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Marcato
Toon Filters

Marcato

Pasta machine Marcato


Marcato is toonaangevende fabrikant van machines en accessoires voor verse pasta, koekjes, brood en pizza. Het verhaal van Marcato begon in 1930 en vandaag worden de producten geproduceerd in Campodarsego, Italië. Het leadership is te danken aan technische innovaties; Marcato is erin geslaagd partnerships aan te gaan met Whirpool, Electrolux (AEG), Bosch en Siemens Hausgeräte.

Al in meer dan 100 landen zijn de mensen van de Marcato kwaliteit overtuigd. Marcato is altijd begaan geweest met de gezondheid van de mensen die zijn producten gebruiken. Door huidige investeringen op vlak van research & development kan Marcato zijn producten nog beter maken.

Pasta machine

De grote trots van Marcato zijn de pastamachines. De rollers van de machines zijn gepatenteerd en vervaardigd uit een materiaal dat geen zware metalen op de deegvellen achterlaat. Door het verhardingsproces is het oppervlak van de machines beter bestand tegen slijtage en hebben de machines dus een langere levensduur. Ook de schrapers zijn gepatenteerd. Door de speciale coating van de schrapers komen er geen deeltjes van zware metalen los. Een speciale coating is ook aangebracht op de gepatenteerde verwijderbare kammen, zodat er bij deze ook geen zware metalen loskomen en de snijrollers gereinigd kunnen worden. De Pastadrive, eveneens gepatenteerd, kan dankzij het gepatenteerde hulpstuk snel gemonteerd worden.

Het Marcato aanbod bestaat uit 2 gamma’s: het basisgamma ‘Marcato Classic’ met hoogkwalitatieve bestsellers en het ‘Marcato Design’ assortiment. In Het ‘Marcato Design’ assortiment staan design en kleur centraal. De producten zijn eveneens van hoge kwaliteit en worden ontworpen met aandacht voor detail. Voorbeelden van ‘Marcato Classic’ zijn Atlas, Ampia en Multipast. Belangrijke artikelen in het ‘Marcato Design’ assortiment zijn Atlas 150, Biscuit Makers, Dispensers en Ravioli Tablet.

Atlas 150 heeft de volgende voordelen: verstelbaar voor verschillende diktes, mogelijkheid tot het maken van meerdere types pasta en excellente resultaten door goede stabiliteit. De polyvalente dispenser wordt gebruikt om verschillende types droge ingrediënten op bereidingen te strooien, gaande van cacaopoeder tot kaneel. Met de Ravioli Tablet kunnen in sneltempo 10 ravioli’s gemaakt worden, met vulling al naargelang smaak en gelegenheid.

Wil je op authentieke wijze pasta of koekjes maken? Kies dan zeker voor een product met lange levensduur en optimale functionaliteit van Marcato.Marcato

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved