checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / SodaStream

SodaStream

SodaStream

SodaStream 

Wat is SodaStream?

Met Sodastream kun je zelf bruisend water en frisdrank maken. Als het ware gewoon “Prik uit een knopje”. De Sodastream is een draadloos apparaat dat van water zelfs cola kan maken. Er zijn veel verschillende soorten smaken verkrijgbaar, bijvoorbeeld cola smaak of aardbei. Ook kun je het apparaat gebruiken om bruisend water mee te maken, zonder smaakje dus. Indien je een flesje met een smaakje koopt, bijvoorbeeld de siroop Orange, dan kun je uit 0.5 liter siroop maarliefst 12 liter frisdrank maken! Tel uit je winst!

Hoe werkt het?

Vul de speciale fles met water, klik hem in het apparaat en duw op de hendel van het apparaat. Hiermee voeg je koolzuur toe met behulp van de CO2 cilinder. Schud het flesje siroop en bekijk hoeveel frisdrank je wil maken. De dop van de siroop heeft verschillende hoeveelheden aan, bijvoorbeeld voor 1 glas, voor een halve liter of voor een liter. Houdt de fles schuin en schenk de siroop voorzichtig in de fles met koolzuur. Draai de dop op de fles en schud voorzichtig. Klaar al!

De voordelen van zelf frisdrank maken met de SodaStream:

1. Makkelijk. Het is erg makkelijk om te maken, ook zit je niet met lege flessen en statiegeld.
2. Gezonder. Zoals de fabrikant zegt: “Met SodaStream drink je namelijk geen hoge suikergehaltes en kunstmatige zoetmakers. Een SodaStream soda bevat 50% minder suikers dan een reguliere frisdrank en met de nieuwe Stevia collectie drink je zelfs een volledig natuurlijk en suikervrij product.” En dan om nog even de voedingswaarden te vergelijken: En dan de voedingswaarde per 100 ml SodaStream soda:  13,7 kcal en 3,4 gram koolhydraten. Coca Cola bevat per 100 ml 42 kcal en 10,6 koolhydraten. Wel gezonder dus.
3. Voordeliger. Het apparaat kost bij ons slechts € 69,95. De siropen kosten allen € 4,95 per stuk. Met 1 flesje siroop kun je ongeveer 12 liter frisdrank maken. In de supermarkt kost 12 liter cola bijvoorbeeld rond de € 15.
4. Het milieu, gaat verspilling tegen. Er worden veel flessen en blikjes gemaakt, zo’n 460 miljard per jaar! Door de SodaStream flessen te hergebruiken en even af te wassen draag je mee aan een verminderde CO2 uitstoot en ben je milieubewust bezig.

Let op: koop wel eens in de zoveel tijd een nieuwe koolzuurcilinder. Deze is te verkrijgen voor € 24,95.
  Kitchen&More     11-09-2014 17:20     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved