checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Airfryer Montana XL Master

Airfryer Montana XL Master

Airfryer Montana XL Master

Airfryers zijn helemaal in tegenwoordig. Lekkere patat en snacks bakken zonder olie of vet en dus zonder die vette walm en de nare schoonmaak die je er van hebt, wie wil dat nou niet? Maar de ene airfryer is de andere niet. Als je verzekerd wilt zijn van een goed resultaat en de airfryer ook voor andere dingen wilt gebruiken dan alleen patat en snacks, is het een goed idee om op voorhand je goed te informeren over de diverse soorten en merken airfryers.

Hoewel er inmiddels vele merken airfryers te krijgen zijn en je ze zelfs bij de discount supermarkt kunt kopen voor een zacht prijsje, blijken de meeste airfryers toch niet helemaal te doen wat ze beloven. Patat wordt niet echt knapperig en je moet vaak langer bakken dan op de verpakking staat, wat weer meer stroom kost dan strikt genomen noodzakelijk zou zijn.

De Montana Airfryer XL heeft hier geen last van! De airfryer is groot, maar presteert ook groots. De mand is ruim genoeg voor 750 gram patat, wat voor een hongerig gezin van 4 personen meer dan genoeg is. Er zijn 7 standaard functies ingebouwd waardoor je letterlijk met een enkele druk op de LED verlichting knop patat, vlees, garnalen, cake, drumsticks , biefstuk en vis kunt bakken. Niet nadenken over welke temperatuur of hoe lang. De Montana Master Airfryer XL haalt overmatig denkwerk voor je weg.

Dat LED scherm is mooi verlicht en geeft geluid als je op de toetsen tikt. Er is geen onduidelijkheid over wat je doet, het is goed zichtbaar en duidelijk hoorbaar. Erg gebruiksvriendelijk dus.

De behuizing van de airfryer wordt warm, maar niet heet. Mensen met kinderen in de keuken zullen dit erg prettig vinden. De mand van de Montana Airfryer XL is gemaakt van gecoat staal. Geen Teflon dus! Maar ook geen aanbak. Schoonmaken is heel eenvoudig, want de mand is met 1 klik uit elkaar te halen en kan in de afwasser. Sommige airfryers schroeven de manden aan elkaar waardoor schoonmaken echt een rotklusje wordt. Daar is gelukkig over nagedacht toen de Montana Airfryer ontworpen werd. Alles is goed te bereiken met een doekje en ook weer eenvoudig in elkaar te zetten.

Met de Montana Airfryer XL hoef je je geen zorgen te maken over hoe lang iets gebakken moet worden voordat het knapperig is. De airfryer is direct heet, je kan dus steeds de lagere tijd aanhouden zoals die aangegeven staat op de verpakking.

Maar ook verse producten kunnen prima in deze airfryer. Zelfgemaakte patat wordt echt lekker knapperig en je kunt er prima 8 heerlijke cupcakes in maken of saté stokjes bereiden. Je krijgt er siliconen cupcakevormpjes, spiesjes, een extra ophoogrekje en een rekje om bijvoorbeeld plakjes brood of pitabroodjes rechtop in te kunnen toasten. Hiermee breid je de mogelijkheden van de Montana Airfryer XL enorm uit en heb je in feite een kleine heteluchtoven op je aanrecht staan. Zeker voor kleinbehuisden of alleenstaanden is dit erg handig. Maar ook als je met meerdere mensen samenwoont is deze airfryer erg handig.

Omdat hij zo snel goed resultaat geeft, kun je de airfryer goed inzetten als extra middel om je maaltijd te bereiden. Snel wat aardappeltjes bakken of een paar stukken zalm garen is een fluitje van een cent en scheelt je ruimte op je fornuis en een vieze pan met olie of een ander bakvet.

De grote gebruiksvriendelijkheid, een ruime mand van gecoat staal (zonder Teflon), de snelle bereiding en een heerlijk resultaat zorgen er voor dat de Montana Airfryer XL Master echt de moeite waard is om aan te schaffen als je in de markt bent voor een airfryer.

  Heleen     08-07-2017 10:17     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved