checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Alfi
Toon Filters

Alfi

Het design van Alfi garandeert genot op het hoogste niveau. Het getuigt van tijdloze schoonheid en technische perfectie, bekijk bijvoorbeeld deze isoleerkan eens. Het doel om smaakvolle ontwerpen te creëren wordt samen met de beste designers ter wereld nagestreefd. Al jarenlang werkt Alfi samen met Pearl Creative op vlak van strategie, innovatie en productontwerp om tot betoverende, nieuwe oplossingen te komen. Zo ontstaan producten die vandaag al goed op weg zijn om klassiekers te worden. Ze zijn uniek en vormelijk mooi. Alfi vervaardigt producten waarin de smaak van ingrediënten langer lekker blijft.

De Alfi producten zijn al met meer dan 70 design awards bekroond. Zo hebben bijvoorbeeld de elementBottle en de isoBag de begeerde Red Dot Award gewonnen. Deze wordt uitgereikt aan producten volgens volgende onderscheidende criteria: innovatiegraad, functionaliteit, kwaliteit en ergonomie. De stijlvolle, robuuste drinkfles en de Mehrwertshopper hebben allebei de Duitse Design Award in de wacht gesleept. Ook de internationale jury van de Plus X Awards liet zich door het unieke Alfi Design overtuigen en enthousiasmeren: zowel de isoBottle als de Mokka Isolierkanne kregen in het jaar 2013 de titel „Bestes Produkt des Jahres“.

De beste kwaliteit, een onderscheidend design en uitermate functioneel, dat zijn de eigenschappen van de producten die al ruim 100 jaar de naam Alfi dragen. Alfi isoleerproducten worden met moderne technieken en recycleerbare, onschadelijke materialen geproduceerd. Productontwikkeling gebeurt nog steeds in het moederbedrijf in Wertheim en wezenlijke onderdelen worden er vervaardigd. Op die manier vormen duurzaamheid en ‘Made in Germany’ kwaliteit de basis van hun productfilosofie. En de basis van hun succes, al sinds 1914.

Wie een Alfi product aanschaft, verkrijgt het beste dat op de markt verkrijgbaar is, zoals deze mooie wijnkoeler. Deze kwaliteitsbelofte geldt al 100 jaar. Dagelijks die belofte houden vereist veel know-how voor elke stap van het productieproces en elk detail. Zonder uitzondering wordt elk Alfi isoleerproduct meermaals tijdens de vervaardiging en nog een keer voordat het de firma verlaat 100% gecontroleerd en zorgvuldig getest. De focus ligt hierbij natuurlijk op de isolerende eigenschappen van bijzondere kwaliteit.

Wens je isolerende producten met onevenaarbare kwaliteit die met de beste materialen ontstaan zijn, kies dan voor de kwaliteitsproducten van Alfi en geniet er eindeloos van.

 Alfi

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved