checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden tegen schade

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Scherpe prijzen

webshop keurmerk
Home / Merken / Bar Professional
Toon Filters

Bar Professional

Bar Professional

De bekendste leverancier voor bar- en dranktools is Bar Professional. Bar Professional heeft een assortiment met zeer hoogwaardige artikelen en merken voor de horeca, bars en restaurants. Bar Professional werkt nauw samen met diverse experts om zo de juiste artikelen te ontwerpen. Het bedenken van de beste en meest innovatieve bartools zit Bar Professional in het bloed. 

Oorspronkelijk komt het bedrijf Bar Professional uit Luyten. Sinds begin van de vorige eeuw is Bar toeleverancier voor de drankenbranche. Vanuit het begin eigenlijk alleen als leverancier van schroefdoppen en etiketten aan de Schiedamse jeneverindustrie. Vandaag de dag heeft Bar Professional agentschappen voor de import van kogelmaatschenkers en non-drip cocktailschenkers. 

De laatste jaren is er hard gewerkt aan een uitgebreid assortiment met opvallende producten en merken voor de thuis- en professionele markt als bars, restaurants. De klanten van Bar Professional zijn voornamelijk de horecagroothandels, drankenindustrie en de wijnhandelaren. 

Met een ruime expertise en veel ervaring kan Bar Professional een hoogwaardig assortiment barmaterialen ontwikkelen die onder het eigen merk op de markt worden gebracht. De passie voor de drankenbranche zorgt ervoor dat er voortdurend nieuwe innovatieve items worden bedacht. Neem bijvoorbeeld deze handige glazenrekken voor wijnglazen of de bekende maatschenkers


Thess Posthumus Collection
Sinds een aantal jaar werkt Bar Professional samen met bartender Tess Posthumus. Tess Posthumus komt uit Brabant, maar woont al ruim acht jaar in Amsterdam. Ze studeerde Media & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam en heeft onlangs haar Master Sociologie afgerond. Tijdens haar studie werkte Tess al in diverse horeca-zaken en werd ze verliefd op de wondere wereld van mixen. Momenteel werkt ze als bartender bij Door 74, organiseert ze haar eigen foodpairing avonden in restaurant Supperclub, geeft ze cocktail trainingen en is het gezicht van Barprofessional. Leer hier hoe Tess de cocktailwereld ook voor jou binnen handbereik brengt.
 Bar Professional

Ā© 2024 Kitchen&More - All Rights Reserved