checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / BK pannen

BK pannen

BK pannen

BK Pannen

BK is een zeer bekend merk onder de pannen en heeft dan ook veel verschillende lijnen, deze zijn onder te verdelen in bijvoorbeeld gietijzeren pannen, emaille pannen keramische pannen en RVS pannen. De emaille pannen zijn voornamelijk te vinden in de BK Fortalit lijn en de gietijzeren pannen in de BK Cuisson lijn. De keramische pannen in de Easy Basic Ceramic lijn en de BK Balans+ lijn. De RVS pannen in Conical en Excellent. Kitchen&More heeft meerdere lijnen opgenomen in het assortiment. Wij zullen deze hieronder kort bespreken. Tevens zijn er enkele demonstratie filmpjes te zien.
 

Keramische pannen

De BK Balans + lijn is een lijn met keramische pannen van hoogwaardige kwaliteit. Balans + steeft vooruit naar gezond en bewust bakken. Alle pannen zijn voorzien van een keramische coating zonder PTFE en PFOA (geen Teflon), krasbestendig en milieuvriendelijk. De baktijd met deze speciale pannen is korter aangezien op een hogere temperatuur worden gebakken (de keramische coating kan beter hitte verdragen, tot 400 graden), waardoor de structuur van het voedsel goed blijft en meer vitamines en mineralen kunnen worden behouden. Alle pannen zijn voirzien van kunststof grepen en de Full-steel bodem van 5,5 mm zorgt voor snelle warmteopname en gelijkmatige warmteverdeling. De BK Balans+ lijn is geschikt voor inductie koken, gas, elektrisch, keramisch en halogeen.

De BK Easy Basic Ceramic lijn is tevens een lijn met keramische pannen. BK Easy Basic Ceramic laat zien dat een gezonde levensstijl samen gaat met gemak. Koken met deze keramische pannen is uiterst plezierig, door de gladde keramische laag bakt het voedsel niet aan. Ingrediënten koken op hoge temperaturen en in kortere tijd, zodat de structuur van het voedsel in tact blijft en de vitaminen en mineralen in behouden blijven. Deze aluminium pannen hebben een speciale bodem die zorgt voor een goede warmteverdeling, hiervoor verbruik je minder energie. Ook het schoonmaken ervan is in een handomdraai gedaan. Ook al deze pannen zijn voorzien van een keramische coating zonder giftige stoffen (PTFE en PFOA), krasbestendig en milieuvriendelijk geproduceerd. De BK Easy Basic lijn is de iets voordeligere variant van de BK Balans +. Geschikt voor alle warmtebronnen, ovenvast tot 160 graden.

Emaille pannen

De BK Fortalit lijn heeft zowel de klassieke gietijzeren braadpannen in het assortiment, maar ook koekenpannen van geëmailleerd staal. Tevens de klassieke kleuren: zwarte buitenkant en blauwe binnenkant. BK Fortalit is zeer sterk en slijtvast, hierdoor gaan de pannen jaren lang mee. De binnenkant van de pannen is geëmailleerd, waardoor de pan erg glad is en aan de hoogste hygiëne en voedingsnormen voldoet. Vuurvaste handvatten en grepen en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven (tot 230 graden).  

 

Gietijzeren pannen

BK Cuisson is een lijn met gietijzeren pannen gemaakt van ambachtelijk gietijzer. Dit gietijzer is bestand tegen hoge temperaturen en kan de warmte goed vasthouden. De binnenkant van de pan is geëmailleerd, waardoor deze binnenkant zeer glad is en voldoet aan de hoogste voedings- en hygiëne normen. De gladde binnenkant heeft tevens als voordeel dat hij gemakkelijk schoon te maken is en het geen geur of smaak van het eten aanneemt. Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven.
 
Kortom voor ieder wat wils! Heel veel kookplezier! 
  Kitchen&More     18-03-2015 09:46     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved