checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Glaswerk

Glaswerk

Glaswerk

Glaswerk


Wijnglazen, bierglazen, frisdrankglazen, cocktailglazen, whiskeyglazen…. We hebben het allemaal! Maar niet alleen de normale glazen die iedereen nodig heeft, ons assortiment omvat meer dan alleen standaard glazen. Kitchen&More heeft ook verschillende soorten ijscoupe glazen en amuseglaasjes, leuk voor feestelijke gelegenheden! De merken die wij voornamelijk voeren zijn Chef&Sommelier, Arcoroc Professional, Bormioli Rocco en Durobor. Dit heeft als reden dat dit professioneel glaswerk is dat extra stevig is.

Er zijn verschillende soorten glas, hierover eerst wat meer informatie:

Kwarx glas:
Chef&Sommelier heeft een speciale Kwarx lijn. Dit glas kenmerkt zich door een glasdikte van slechts 1 mm. Het is dus elegant dun glaswerk maar erg sterk. Zelfs het sterkste glas op dit moment, het breukpercentage wordt ca. 35% minder. Kwarx glas heeft een hogere transparantie dan kristal
en dit glaswerk gaat gegarandeerd 2000 industriële vaatwasbeurten mee. Uiterst geschikt voor horeca natuurlijk, maar ook te overwegen voor de klunzige personen onder ons. Een glas laten vallen betekend namelijk nu niet meer dat ook daadwerkelijk zal breken!

Durobor:
Durobor is geen glassoort maar een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in glaswerk. Durobor glas is zo’n 20% sterker dan standaard glas. Ook dit glas zal dus minder snel breken.

Arcoroc Professional:
De naam zegt het al, professioneel glaswerk. Ook het glaswerk van Arcoroc is een stuk sterker dan normaal glas. Veel horeca gelegenheden gebruiken glaswerk van het merk Arcoroc. Vooral de Granity lijn is erg populair, dit zijn de bekende Amerikaanse frisdrankglazen. Arcoroc glaswerk is gemaakt van veiligheidsglas. Het is gehard glas dat extra goed bestand is tegen breuk. Mocht dit glas toch kapot gaan valt het in duizend kleine stukjes uiteen. Deze kleine stukjes zijn niet scherp en ze kunnen geen ernstige verwondingen aanbrengen. Aangezien dit gehard glas is, is het goed bestand tegen hete vloeistoffen en kun je er ook goed warme dranken in serveren.

Even kort door de bocht: al het glas uit ons assortiment is extra hard en sterk en zelfs geschikt voor professioneel gebruik.

De amuseglaasjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, waardoor je er verschillende groottes qua amuses en tapas in kunt serveren. De Vertigo Piramide kan zelfs 3 verschillende gerechten kwijt!

De ijscoupe glazen zijn verkrijgbaar in staande vorm op een pootje of in liggende vorm. De liggende vorm is bijvoorbeeld ideaal voor een bananasplit en de staande vorm op poot voor een mooie sorbet of milkshake.

Heb je vragen over het glaswerk of andere producten neem dan contact op met ons via de chat, telefoon of e-mail! Wij zullen je vragen graag beantwoorden.

  Kitchen&More     13-11-2014 08:53     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10 - 3017 beoordelingen

© 2019 Kitchen&More - All Rights Reserved