checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home /

Pannenset 16-delig van Royalty Line Switzerland

De 16-delige pannenset

De 16-delige pannenset van Royalty Line Switzerland is zeer compleet. Deze set bevat zo ongeveer elke pan die je nodig hebt bij het koken: een keramische hapjespan, drie kookpannen, een sauspannetje, een stoompan en zelfs een mengkom. 

De functies van deze pannenset

Een groot voordeel van deze set is dat je de pannen kunt gebruiken op ALLE warmtebronnen, dus ook op inductie. Zelfs de deksels van de pannen hebben een leuke functie: er zit een thermostaat knop op, met deze thermostaat kun je erg zuinig koken aangezien je op de dop kunt zien op welke temperatuur je kookt. Op het moment dat je de maximale (rood) warmte hebt bereikt, draai je de warmtebron (gas o.i.d.) driekwart terug, hierdoor verbruik je veel minder energie en blijft de temperatuur hoog genoeg om het gerecht te bereiden. 
Wat ook zeer handig is, is dat er in elke pan (aan de binnenkant) een maatvoering staat. De vergiet in de set kun je tevens gebruiken als stoompan. Er zitten namelijk 3 verschillende ribbels op de vergiet, zodat je deze bovenop alle pannen kunt plaatsen en deze kunnen fungeren als stoompan. Om dit geheel af te sluiten kun je de deksel van de 20 cm pan gebruiken of de mengkom op zijn kop erop te plaatsen. Nu zult u misschien denken: die 'deksel' heeft geen handvaten en gaat natuurlijk heet worden. Daarvoor is de zuignap die in de set wordt geleverd: je kunt de zuignap bovenop de mengkom plaatsen en zo haal je zonder je vingers te branden de deksel weer van de stoompan/mengkom af. 
Ook de mengkom is dus multifunctioneel. Op deze mengkom kun je tevens de plastic vacuüm deksel plaatsen, zo kun je je eten goed bewaren of invriezen. 

De speciale keramische hapjespan

De keramische braadpan / hapjespan heeft naast de voordelen van het keramische materiaal nog een ander pluspunt: er zitten speciale bubbeltjes op de grillbodem. Hierdoor bak je als het ware in 'het eigen vet', zodat je geen boter of olie hoeft te gebruiken. Dit is erg gezond!

Energie besparen

Wat betreft het energie besparen, hebben de pannen nog een voordeel. De bodem van elke pan is ingekapseld aluminium. Aluminium is een erg snelle warmtegeleider, de bodem wordt gelijkmatig maar erg snel verhit, de pan is hierdoor erg snel op temperatuur en zo bespaar je energie!

  Kitchen&More         Reacties (7)

Reacties (7)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties
Beoordeling door klanten: 9.4 / 10 - 3000 beoordelingen

© 2019 Kitchen&More - All Rights Reserved