checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Titanium messen

Titanium messen

Titanium messen

Voordelen titanium messen

De messen met titanium coating hebben een aantal grote voordelen; ze roesten niet want het lemmet is van roestvrij staal (RVS) met een titaan coating. Titanium is eveneens een zeer sterke metaalsoort, maar ook erg licht in gewicht. De messen voelen heel licht aan en zijn vlijmscherp, erg fijn om mee te werken dus. Het materiaal is hypoallergeen, anti-bacterieel en niet giftig. De titanium messensets zijn verkrijgbaar in deze webshop. 

Titanium coating

Titanium zelf is erg duur, zou de kostprijs van de messen erg hoog worden indien het gehele mes van titanium zou worden gemaakt. In plaats hiervan zit er op deze messen een titaan coating, aangebracht door een opdampproces. Zo zijn de goede eigenschappen van RVS en titaan te combineren en stijgen de prijzen niet de pan uit! Ideaal dus! 

 

  Kitchen&More     01-05-2014 09:59     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Kitchen&More -  05-03-2013

Bedankt Vladimir, we hebben je foto gebruikt bij de blog omdat wij hem zo leuk vonden! Meer foto's van resultaten zijn altijd welkom. Alvast bedankt!

 Vladimir -  28-02-2013

Ik heb de titanium messen gekocht, ze zijn inderdaad vlijm scherp. Ik heb een foto naar jullie facebook pagina opgestuurd van het resultaat van mijn gesneden tomaten! Bedankt.

© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved