checkmark

Voor 20:00 besteld, morgen in huis

checkmark

Verzekerd verzonden

checkmark

100 dagen retourrecht

checkmark

Bepaal zelf de levertijd van PostNL

webshop keurmerk
Home / Yong Squito servies

Yong Squito servies

Yong Squito servies

Yong Squito

Yong is een zeer bekend merk in de servies wereld. Het servies van Yong staat bekend om het feit dat het zeer sterk servies is, waarmee het zeer geschikt is voor zowel professioneel gebruik in de horeca als voor dagelijks particulier gebruik.

Squito

Yong heeft verschillende series, één van de meest bekende lijnen is de Squito lijn. Deze lijn is gemaakt van helder New Bone China en vierkant van vorm. De Squito lijn van Yong is modern en betaalbaar servies. Wat is er precies verkrijgbaar in de Squito lijn? Allereerst natuurlijk verschillende maten platte vierkante borden, fondue borden, mooie grote pasta borden maar ook verschillende soorten snacksets, etagères, soepkommen, kop en schotels, bekers en zelfs eierdoppen en theepotten zijn verkrijgbaar. Alles in de trendy vierkante vormen wat de Squito lijn kenmerkt.

Materiaal

Zoals eerder genoemd is het Yong Squito servies gemaakt van New Bone China. Dit geeft een mooie  heldere kleur aan het porseleinen servies en maakt het servies erg sterk.  Het servies is hittebestendig waardoor het ook in de oven en magnetron kan. Ook is het servies vaatwasser bestendig.

Prijzen

Porseleinen servies hangt vaak een aardig hoog prijskaartje aan. Dit is niet het geval bij de Squito lijn van Yong. Het is niet voor niets het best verkochte servies in Nederland, mede omdat het betaalbaar servies is. Kitchen&More hanteert extreem lage prijzen, zodat iedereen kan genieten van dit mooie servies. Voor zakelijke klanten verwijzen wij naar de webshop Borden&Zo.  Dit is tevens een groothandel voor horeca klanten waar gebruik wordt gemaakt van staffel prijzen. Voor meer informatie over staffels en zakelijke klanten mail naar info@bordenenzo.nl . 
  Kitchen&More     26-09-2014 11:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

© 2020 Kitchen&More - All Rights Reserved